Marsilya – Galatasaray Maçı Ne Zaman?

Yeni Haber Merkezi

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nin ikinci haftasında Marsilya’yı konuk edecek. Galatasaray, ligdeki ilk maçta Lazio’yu 1-0 yendikten sonra mevcut maç için çok umutlu. Heyecanla bekleniyor Marsilya – Galatasaray maçı ne zaman? Hangi kanal yayınlıyor gibi soruları neredeyse duyar gibiyiz. Merakla beklenen maçın tüm detaylarını sizlerle paylaşacağız. Marsilya’daki Velodrom Stadyumu’nda oynanacak maç Türkiye saati ile 22:00’de başlayacak. 30 Eylül’deki maçı Polonya Futbol Federasyonu’ndan Pawel Raczkowski yönetecek. Raczkowski’nin yardımcılıklarını Radoslaw Siejka ve Adam Kupsik yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Piotr Lasyk olacak. Maç Exxen dijital platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Grupta lider konumda bulunan Galatasaray, bu maçı da kazanarak liderliğini sürdürmek istiyor. E Grubu’nda yer alan Galatasaray, ikinci maçı için son antrenmanlarını tamamladı. Maç saatine kadar dinlenen sarı-kırmızılı ekip, maça hazır. Galatasaray’da Arda Turan’ın sakatlığı nedeniyle forma giymeyeceği açıklandı. UEFA’ya bildirilen kadroda yer almayan Oğulcan Çağlayan, Aytaç Kara, Gustavo Assunçao ve Fatih Öztürk de sahaya çıkamayacak. Süper Lig’in ilk haftasındaki GZT Giresunspor maçında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu’na şiddet uyguladığı gerekçesiyle 8 maç ceza alan Brezilyalı defans oyuncusu Marcao, teknik direktör Fatih Terim’in izin vermesi halinde maçta forma giyebilecek.

Galatasaray Marsilya Kampına Giren Futbolcular

Marsilya-Galatasaray maçı için kampa giren kırmızı-sarılı takımın kadrosu şöyle; Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Taylan Antalyalı, Alpaslan Öztürk, Patrick van Aanholt, Kerem Aktürkoğlu, Ryan Babel, Mostafa Mohamed, İsmail Çipe, Ömer Bayram, Olimpiu Morutan, Berkan Kutlu, Kaan Arslan, Victor Nelsson, Christian Luyindama, Atalay Babacan, Alexandru Cicâldău, Marcão Teixeira, Barış Alper Yılmaz, Emre Kılınç, Halil Dervişoğlu, Sofiane Feghouli, Mbaye Diagne, Sacha Boey, Berk Balaban.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*