Başakşehir – Fenerbahçe Maçı – Güvenilir Bahis Siteleri

Yeni Haber Merkezi

Vitor Pereira tarafından çalıştırıldı Fenerbahçe Sezona hızlı bir başlangıç ​​yapan Fenerbahçe, son 7 maçta yenilmeden şampiyonluğa koşuyor. Başakşehir’konuğu olacak. 19:00’da başlayacak Başakşehir – Fenerbahçe maçı Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak. Aykut Kocaman’ın yönettiği Başakşehir henüz puan kazanamadı. Uzman futbol yorumcularının görüşlerine göre bu maç oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçecek. Maçın hakemi ise Fırat Aydınus.

Fenerbahçe’nin Muhtemel İlk 11’i

Fenerbahçe, ligin başlamasından bu yana toplam 7 resmi maç oynadı. 10 puana ulaşan sarı-lacivertli takım, sadece 1 gol yiyerek başarılı bir performans gösterdi. Bu akşamki maçlarında Başakşehir’i yenerek yenilgisiz başarılarını sürdürmek istiyorlar. Dün gece son antrenmanını yapan takım, bu akşamki maça hazır görünüyor. Fenerbahçe Her ne kadar ilk 11’ini resmi olarak açıklamasa da muhtemelen kadroya dahil edeceği oyuncular şunlar;

AltaySerdarKimSzalaiMeyer (Mert)GustavoOsayiRossiMesutPelkas (Ferdi)Valencia

Halen sakatlığı devam eden ve bu geceki kadroda yer almayacak 5 Fenerbahçe oyuncusunun tedavisi devam ediyor. Bu nedenle, Fenerbahçe’nin potansiyel ilk 11’i yukarıda listelendiği gibi.

Başakşehir’in Olası İlk 11’i

Başakşehir’in muhtemel ilk 11’i halbuki;

VolkanÖmerNdayishimiyeDuarteLimaTolgaViscaMahmutBerkayDenizOkaka

Fenerbahçe’yi evinde konuk edecek Başakşehir’in tahmini ilk 11’i şu şekilde. Başakşehir ve Fenerbahçe bu akşamki maçla 27. kez karşı karşıya gelecek. Sarı-Lacivertliler 27 maçın 14’ünü kazanırken, Turuncu-Lacivertliler 9’unu kazandı. Maçlarının üçü berabere sonuçlandı.

Pereira 3 Puan İstiyor!

Kazanmak için mükemmel bir zaman olduğunu söyleyen Pereira, bu geceki maçtan tam üç puan istiyor. Oyuncularının sakatlıkları sıkıntı verici olsa da Pereira takıma tam güveniyor. “Şimdi kazanma zamanı,” dedi Pereira, “Takım olma yolunda uzun bir yol kat ettik. Aile kavramı yavaş yavaş yerleşiyor. Bu aynı zamanda oyuncuların işbirliği duygusunu da bir üst seviyeye taşıyor. En iyi futbolumuzu oynamayı ve kazanan taraf olmayı hedefliyoruz.”

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*