Bremen Bira Fiyat 2024 – Ücret Bilgi

Yeni Haber Merkezi

Bremen bira fiyatı liste her zaman bira severler tarafından yakından takip edilir. Özellikle son zamanlarda alkollü içeceklerin fiyatlarındaki değişiklikler fiyat takibini neredeyse zorunlu hale getirmiştir. Bira severler için en önemli seçeneklerden biri Bremen bira fiyatları Merak ettiğiniz detaylar yazımızın devamında yer alıyor.

Bremen Bira Fiyat Listesi

Bremen bira fiyatı Liste sadece iki üründen oluşuyor. Bremen birası iki farklı seçeneğe sahip ve bu seçeneklerin fiyat bilgileri aşağıdaki tabloda yer alıyor:

ÜrünFiyatBremen Bira 50’l37 TLBremen Bira 50’l Yüksek Alkol50 TL

Buradaki rakamlar üretici fiyatlarına ve vergilere bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle güncel fiyatlar için sitemizi takip etmeye devam edebilirsiniz.

Bremen Bira Fiyatı

Bremen Birası Nedir? Özellikleri Nelerdir?

Bremen birası ilk olarak 1827 yılında Almanya’nın Bremen kentinde kurulan bir bira fabrikasında üretildi. Daha sonra eşsiz tadı ve aromasıyla dünya çapında yayıldı. Klasik pilsner tarzında olan bu bira, hafif malt aromasına sahiptir ve soluk sarı renktedir.

Bremen birası arpa maltı, şerbetçiotu, maya ve su kullanılarak üretilir. Bu bileşenler birçok Alman birasının temel bileşenleri olarak kabul edilir. Burada arpa maltı biranın temel bileşenidir, şerbetçiotu ise biraya özel aromasını verir. Maya fermantasyonu sağlarken, su doğrudan biranın kalitesini ve alkol içeriğini etkiler.

Bremen Bira Fiyatı

Bremen birası, Efes’in ülkemizde piyasaya sürdüğü bir üründür. İki farklı seçeneği vardır. Bunların alkol oranları şu şekildedir:

50cl Bremen Birası: %4,5 Yüksek Alkol 50cl Bremen Birası: %7,5

Tüketiciler kendi zevklerine göre bunlardan herhangi birini seçebilirler. Bu ürünler Tekel mağazalarında ve birçok markette satılmaktadır.

Bremen Birası Ne Kadar?

Normal Bremen birası 37 TL, yüksek alkollü olanı ise 50 TL. Fiyatlar zam ve vergi düzenlemelerine göre değişiklik gösterebilir.

Bremen Birasının Alkol Oranı Nedir?

Normal Bremen birasının alkol oranı %4,5 iken, yüksek alkollü seçeneğin alkol oranı %7,5’tir. Bunlar Türkiye’de satışa sunulan seçeneklerdir.

Bremen Birası Kaç CL’dir?

50cl’lik şişelerde veya kutularda satılır. Hem normal hem de yüksek alkollü seçenekler 50cl’dir.

1.5/5 – (2 oy kullanıldı.)

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*