BİM Cif Fiyatı 2024 – Ücret Bilgi

Yeni Haber Merkezi

Lavabo ve fayans temizleyici denildiğinde akla ilk gelen markalardan biri de Cif’tir. BIM Cif fiyatıbu nedenle yakından takip ediliyor ve insanlar bu ihtiyaçlarını uygun fiyatlarla karşılamak istiyor. BİM’de sadece Cif krem ​​temizleyici ürün olarak satılmıyor, aynı zamanda mağazanın kendi markasının ürünü de satılıyor. Bu ürünlerin fiyatları hakkında detaylar yazımızın devamında.

BİM Cif’in fiyatı ne kadar?

BIM Cif fiyatıTercih edilecek ürüne göre değişmektedir. Krem yüzey temizleyici ürünler günümüzde Cif markası ile özdeşleşmiş olsa da Cif markasının ürettiği farklı ürünler de bulunmaktadır. Bu nedenle fiyat bilgisi alabilmek için öncelikle hangi ürünün arandığını bilmek gerekmektedir.

BIM Cif Fiyatı

BİM’de Cif markası altında farklı ürünler satılmaktadır. Krem yüzey temizleyici en önemlisi olmakla birlikte satılan başka ürünler de bulunmaktadır. Bu ürünlerin fiyatları şu şekildedir:

Ürün AdıFiyatCif 500 ml Lavabo-Fayans Temizleyici34,75 TLCif Amonyak 1500 ml Yüzey Temizleyici Krem49,50 TLCif 895 ml Konsantre Zemin Uzmanı + Cif 750 ml Spring Jel55 TLCif Power Shine Banyo 750 ml Sprey + 70 ml Ultra Serum Banyo43,75 TL

Cif markasına ait ürünler ve fiyatları genel olarak şu şekildedir. BIM Cif fiyatı; 34.75 TL’dir. Krem temizleyici olarak kullanılan ürünün 500 ml’lik versiyonu bu fiyattan satılmaktadır. Fiyatların değişiklik gösterebileceğini belirtmek gerekir.

BİM Krem Temizleyici Fiyatı

BİM, kendi markası olan Mr. Bee’nin krem ​​temizleyicisini ve Cif markasının krem ​​temizleyicisini satmaktadır. Bu ürünün fiyatı şu şekildedir:

Mr. Bee 750 ml Lavabo-Fayans Temizleyici: 24 TL

Mr. Bee, BİM’in kendi markası olup bu marka adı altında farklı temizlik ürünleri satılmaktadır.

BIM Cif Fiyatı 4

BİM’de Cif ne kadar?

Cif markasının krem ​​temizleyicisi BİM’de 34,75 TL. Ürün 500 ml olup fayans ve lavabo temizleyicisi olarak kullanılıyor.

Cif Krem Temizleyici BİM’de Satılıyor mu?

Cif markasının krem ​​temizleyicisi BİM zincir mağazalarında satılmaktadır. Ayrıca BİM mağazalarında Cif markasının farklı temizlik ürünlerini bulmak da mümkündür.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*