IQOS Fiyatları 2024 – Ücret Bilgi

Yeni Haber Merkezi

IQOS fiyatlarıelektronik sigara kullanıcıları tarafından yakından takip edilmektedir. Kullanılmış sigaralar, normal sigaraların zararlarından kaçmak isteyen kullanıcılar için harika bir alternatiftir. Yeni nesil teknoloji modelleriyle, dumansız, kokusuz olması ve yalnızca buhar sistemiyle kullanılabilmesi nedeniyle diğer cihazlara kıyasla daha iyi bir alternatif olarak yorumlanmaktadır.

IQOS Modelleri, Fiyatları ve Özellikleri

Tercih edilecek modele göre değişmektedir. Fiyatları ise; 700 TL ile 8.000 TL arasında değişmektedir. Bu noktada alternatif olarak sunulan birçok cihaz bulunmakta olup, özellikleri de birbirinden farklıdır. Bu durumdan dolayı fiyatlar arasında da ciddi farklar bulunmaktadır. Bu cihazların genel çalışma prensipleri benzer olsa da hem kullanım hem de tasarım açısından belirli farklar bulunmaktadır.

Heets fiyatları: 800 TL ile 1.400 TL arasında değişmektedir. Bu rakam 10 kutudan oluşan paketler için geçerlidir. Her pakette 20 adet çubuk bulunmaktadır.

Tere fiyatları: 1100 TL ile 1600 TL arasında değişmektedir. Bu rakam 10 kutudan oluşan paketler için geçerlidir. Her pakette 20 adet çubuk bulunmaktadır.

IQOS Fiyatlarının Değişmesine Neden Olan Nedir?

Farklı etkenlere göre değişmektedir. Kullanıcıların beklenti ve ihtiyaçlarına göre yeni cihazlar geliştirilmekte ve üstün özelliklere sahip cihazlar yeni fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Fiyatları etkileyen faktörleri şu şekilde sıralayabiliriz:

Kullanılan teknoloji Kanatsız veya kanatlı yapı Temizlik gereksinimi Şarj süresi Tam şarjla sağlanan kullanım süresi Boyut Zararlı etkileri en aza indirme oranı

IQOS sigarası, sürekli olarak iyileştirmeler yapılıyor ve kullanıcıların beklentilerini karşılamak için yeni teknolojiler geliştiriliyor. Elektronik sigara kullanıcılarının yakından takip ettiği bu teknolojilerin farklı özellikleri ve avantajları olabilir. Bu durum onları da etkiliyor ve fiyatları değiştiriyor.

IQOS Elektronik Sigara Nedir?

Günümüzde kullanılan sigaraların insan ve toplum sağlığı için büyük bir tehdit olduğu bilinen bir gerçektir. Uzmanlar sürekli olarak bu sigaraların kullanılmaması gerektiğini ve kullananların bırakması gerektiğini söylüyor. Ancak sigarayı bırakmak göründüğü kadar kolay değildir. Sigarayı bırakamayan ancak zararlı etkilerinden kaçmak isteyen kişiler için geliştirilmiştir.

Cihazın içine yerleştirilen elektronik sigaralar normal sigaralara göre çok daha zararsızdır. Katran ve karbondioksit içermeyen, kullanıcıların nikotin ihtiyacını karşılayan ürünlerdir.

Basit bir çalışma prensibine sahip olan bu cihazlar, Heets tütün çubuklarını (sigaralarını) yakmadan içeride ısıtarak, sigaranın içindeki nikotinin buhar yoluyla alınmasını sağlar. Yanma olmadığı için katran veya benzeri zararlı maddeler bulunmaz.

Bu cihazlar şık bir tasarıma sahiptir ve normal sigaralar gibi ortama duman veya sigara kokusu yaymaz. Bu sayede kapalı ortamlarda bile rahatlıkla kullanılabilirler. Böylece kullanıcılar hayatın birçok anında ve noktasında nikotin ihtiyaçlarını karşılayabilirler.

IQOS Elektronik Sigara Nasıl Kullanılır?

Söz konusu cihazların birçok modeli ve türü bulunmaktadır. Geliştirilen modeller genellikle kullanıcı deneyimini artırmayı ve kullanım hatalarını ortadan kaldırmayı amaçlamaktadır. Ancak her modeli kullanmayı seven kullanıcıların da olduğu bilinmektedir.

Temel olarak iki parçadan oluşur. Bunlar; tutucu ve cihaz adaptörüdür. Tüm elektronik cihazlarda olduğu gibi satın alınan ürünün öncelikle şarj edilmesi gerekir. Şarj edilen cihazı kullanmak için Heets çubuklarına ihtiyaç duyulduğu unutulmamalıdır.

Heets sigaralarından alınan bir dal, tütünün görünen kısmı dikkatlice tutucuya yerleştirilmelidir. Filtre kısmına kadar yerleştirilen sigara, cihaz üzerindeki düğmeye basıldığında ısınmaya başlayacaktır. Bu aşamadan sonra sigara içimi başlayabilir. Bir sigara ortalama 5 dakika boyunca içilir ve bu süre zarfında hem sigara içme keyfi sağlar hem de kullanıcıların nikotin almasını sağlar.

Kullanımı son derece kolay olan bu cihazların geliştirilmesinin sebebi sigarayı bırakamayan kişileri sigaranın zararlı etkilerinden korumaktır. Sigaranın zararlı etkilerinin %96’sına kadarını ortadan kaldıran bu cihazlar insan sağlığını korumak açısından büyük önem taşımaktadır.

İlk bakışta fiyatları biraz yüksek gibi görünse de uzun vadede hem maliyet hem de sağlık açısından son derece avantajlı ürünler olduğu anlaşılacaktır.

KAYNAK: https://www.vapeluma.com/

5/5 – (1 oy kullanıldı.)

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*