Backlink Paketleri ve Ücretleri 2024

Yeni Haber Merkezi

Dış SEO çalışmalarında çok önemlidir Geri Bağlantı Paketleri BiBacklink ile kaliteli yetkili geri bağlantılarla hizmet sunar. Tüm SEO danışmanları tarafından tercih edilen, alan adı ve site yetkisi açısından değerli ve site sahipleri tarafından çok aranan geri bağlantı paketlerini satın almanız için tüm detaylar bu içeriktedir. Yetkili profil geri bağlantı paketleri ve geri bağlantı ücretleri burada sizinle detaylı olarak paylaşılacaktır.

Backlink Paketleri Nelerdir?

Backlink paketleri, BiBacklink ekibi tarafından hazırlanan birçok backlinkin dikkatlice hazırlanıp bir araya getirilmesiyle hazırlanan paketlerdir. Bu paketler, dikkatlice hazırlanmış DA ve DR değerlerine sahip backlink paketleridir. BiBacklink tarafından sağlanan backlink paketleri, hem sitenizin otoritesini hem de DA ve DR değerlerini artıracak düzeydedir.

Backlink Paketleri ve Ücretleri 3

Geri Bağlantı Ücretleri 2024

Geri bağlantı ücretleri 2024 2010 yılında ne kadar olduğu sorusu en sık sorulan sorulardan biriydi. İşte güncel fiyat tablosu;

Düşük rekabetli sektörlerde 300 TL – 600 TL arasında, Orta rekabetli sektörlerde 600 TL – 1400 TL arasında, Yüksek rekabetli sektörlerde 1400 TL – 3000 TL arasında,

2024 yılı backlink ücretlerine ilişkin verileri sizlere sağlayabiliriz.

Backlink Satın Almak İçin; BiBacklink

Kaliteli backlink satın almak istiyorsanız doğru adres bibacklink.com.tr’dir. Özel analizlerle hazırlanan backlink paketleri sayesinde backlink paketleri ile sitenize hak ettiği emeği verebilirsiniz. Ayrıca ücretsiz index hizmeti sayesinde linkleriniz Google’da indexlenir ve Search Console üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

İlginizi çekebilir;

5/5 – (2 oy kullanıldı.)

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*