Bim Zeytin Fiyatları (İnci, Siyah ve Yeşil) 2024

Yeni Haber Merkezi

Bim Zeytin Fiyatları Genellikle zeytinin ağırlığına göre ve ayrıca markasına göre değişmektedir. Günümüzde alım gücünün azalmasıyla birlikte gıda ürünlerinde indirimler daha sık takip edilmektedir. Zeytin de fiyatları her zaman takip edilen gıdalardan biridir. BİM, bu konuda genellikle daha ekonomik olan zeytinlerin fiyatları ve markaları ile sık takip edilen marketlerden biridir. Uygun fiyatlı zeytin markaları ve seçenekleri ile birçok kişinin alım gücüne daha uygundur.

Bim Zeytin Fiyatları 2024

Bim Zeytin Fiyatları 2024 Ekonomik fiyatları ve seçenekleriyle alım gücüne ve damak tadına hitap eden birçok çeşidi bulunmaktadır. Birbirinden lezzetli ve farklı olan zeytinlerin her biri güncel fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bim Zeytin ÇeşitleriFiyatlarİnci Doğal Zeytin 1 KG69,00 TLİnci Doğal Siyah Zeytin 900 GR69,50 TLMarmara Birlik Siyah Zeytin 500 GR74,90 TLİnci Doğal Zeytin 500 gram45,00 TLKaanlar Bim siyah zeytin 1 kilo 55,00 TLİnci Kırılmış Çizik Yeşil Zeytin 400 GR27,50 TLİnci Çizik Kokteyl Yeşil Zeytin Biber 400 GR26,90 TLPearl Black – Yeşil Soslu Zeytin 250 GR19,50 TL

Akım Bim zeytin fiyatları BİM’den uygun fiyatlarla zeytin satın alabilir, farklı gram ve markalarda farklı çeşitlerde zeytinler bulabilirsiniz. 2024 fiyatları bu şekilde belirlendiği için hem bütçeye hem de damağa hitap eden farklı zeytin seçenekleri bulunmaktadır.

BİM’de yeşil zeytin, siyah zeytin ve naturel zeytin gibi farklı seçenekler mevcut olup her biri ağırlığına ve markasına göre farklı fiyatlarla sunuluyor. Böylece hem ekonomik fiyatlı hem de kahvaltıda rahatlıkla tüketilebilecek farklı marka seçenekleri bulunuyor.

Bim’in En İyi Zeytini Hangisidir?

Bim’in en iyi zeytini hangisidir diye merak edenler var. Biz de araştırmamızı yaptık ve Bim’in en iyi zeytininin Marmara Birlik Siyah Zeytin 500 GR olduğuna karar verdik.

Bim Mavi Kapak Zeytin Fiyatı

Bim marketlerde satılan mavi kapaklı zeytinin fiyatı ortalama 50,00 TL ile 90,00 TL arasında değişiyor.

Bim Güncel Zeytin Fiyatları Hakkında

BİM’deki güncel zeytin fiyatları farklı fiyatlarda sunulsa da her biri ekonomik olduğu için genelde birçok kişinin alım gücüne daha uygundur. Ekonomik zeytin fiyatları ile birçok kişi BİM’den istediği miktarda ve istediği markada uygun fiyata zeytin satın alabilir. Kahvaltıların vazgeçilmez yiyeceklerinden biri olan Film, bu konuda birçok farklı zeytin seçeneği sunmaktadır.

İlginizi Çekebilir:

4/5 – (10 oy kullanıldı.)

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*