Bim Tavuk Döner Fiyatı 2024

Yeni Haber Merkezi

Ara öğünlerde pratik atıştırmalıklar sevenlerin merak ettiği soru ise Bim tavuk döner fiyatı detaylı olarak bu içeriğimizde. 2024 yılında tavuk fiyatları arttığı gibi maalesef tavuk döner ve dürümler de arttı. Bunun için en güncel bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

Bim Tavuk Döner Fiyatı 2024

2024 yılı Bim tavuk döner fiyatları hakkında ziyaretçilerimizden çok sayıda soru alıyoruz. Günümüz şartlarına göre hem doyurucu hem de uygun olan tavuk döner fiyatları aşağıdadır;

ÜrünFiyatBim Yaprak Tavuk Döner Fiyatı35,00 TLBIzgara Bim Tavuk Döner Fiyatı37,00 TLBim Emin Et 300 GR Döner Fiyatı48,00 TLBim Lezita İskender Soslu Tavuk Döner 46,00 TLYukarıda Haziran 2024 itibariyle güncel olan Bim tavuk döner fiyatlarını sizlerle paylaştık. Fiyat bilgisinde herhangi bir sorun olduğunu düşünüyorsanız yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Bim Tavuk Döner Yorumları

Bim tavuk döner yorumları da en sık sorulan sorular arasında yer alıyor. Daha önce Bim marketlerde satılan tavuk döneri yiyip deneyimlerini paylaşan kişilerin görüşlerini sizlerle paylaşacağız.

Evde yiyecek bir şeyim olmadığı için buradan tavuk döner aldım. Oldukça lezzetliydi, biraz pahalıydı ama değerdi.

Her zaman gördüğüm için denemek için aldım. Soslu olsaydı daha iyi olurdu ama sade tavuk döner de çok doyurucuydu.

Daha önce Bim marketlerde satılan tavuk döneri yediyseniz yorum kısmından görüşlerinizi bizimle ve ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

Bim’in paylaştığı Antakya döner tarifine de https://www.bim.com.tr/yemek-detay/17/antakya-doner.aspx bağlantısından ulaşabilirsiniz.

Bim tavuk döner fiyatı ne zaman güncellendi?

Yukarıda paylaşılan tavuk döner fiyatları dün 21.04’te güncellendi. Tüm fiyat verileri haftalık olarak düzenli olarak güncellenmektedir.

Bim döner yaprağı ne kadar?

Emin marka yaprak dönerin 300 gr’lık fiyatı şu anda Bim marketlerinde 48,00 TL.

Bim tavuk döner kaç gram?

Bim marketlerde satılan tavuk döner 300 GR ve 500 GR olmak üzere 2 farklı gramajda satılıyor.

İlginizi çekebilir;

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*