Yılanlı Viski Fiyatları 2024 – Ücret Bilgi

Yeni Haber Merkezi

Uzak Doğu’da çok meşhur olan yılan viskileri birçok kullanıcı için merak konusudur. Özellikle şişede belirli boyutlarda gerçek yılanlar bulunan viskiler yılan viski fiyatları Çok merak edilen bir konu. Bu içeriğimizde snake whiskey çeşitlerini ve fiyatlarını anlatacağız.

Yılan Viski Fiyatları 2024

Viski severler arasında oldukça popüler olan yılan viski fiyatlarına ilişkin güncel verileri aşağıda sizlerle paylaştık;

Yılan Viski ÇeşitleriFiyatlarCobra & Grass Snake Viski 300ml11,99 ABD dolarıKobra ve Ot Yılanı Şarabı10,99 ABD dolarıSıradan Kobra ve Otlarla Aşılanmış Viski12,99 ABD dolarıGecko Lizard Viski İnfüzyonu16,99 ABD doları

Yukarıda sizlerle paylaştığımız yılan, kobra ve kertenkele viski fiyatları Temmuz 2024 itibariyle güncel fiyat verileridir.

Fiyat verileri şu kaynaktan alınmıştır: https://www.thailandunique.com/unique-food-drink/snake-whiskey-wine.

Türkiye’de yılan viskisi satılıyor mu?

Yılan viskileri maalesef Türkiye’de satılmıyor. Tayland’da meşhur olan yılan viskilerini genellikle seyahatinizden veya Tayland’a getirebilirsiniz.

Türkiye’de yılan viskisi ne kadar?

Türkiye’de yılan viski fiyatları dolar üzerinden satıldığı için Türk Lirası karşılığı 375 TL ile 1500 TL arasında değişmektedir. Bu fiyat CL miktarı düşük viskiler için geçerlidir.

Daha fazla alkol fiyatı için ilgili kategorimizi ziyaret edebilirsiniz. İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz içerikler;

4.7/5 – (3 oy kullanıldı.)

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*