Savoy Viski Fiyatları 2024 – Ücret Bilgi

Yeni Haber Merkezi

Ülkemizde Savoy viskisi tüketicisi çok fazla olduğu için 2024 yılında Savoy viski fiyatları merak konusudur. Bu sebeple sizler için bu içeriği detaylı bir şekilde hazırladık.

Son zamanlardaki fiyat artışlarından sonra Savoy viski fiyatlarına yönelik arayışlar arttı. Ayrıca sitemizi ziyaret edenler tarafından da. Savoy viski 100 fiyatı Savoy Viski 70 ve 35’in fiyatlarını da sizlerle paylaşacağız. Ayrıca bu içeriğimizde diğer içeriklerimizden farklı olarak Savoy Viski incelemelerine de yer vereceğiz.

Savoy Viski Fiyatları 2024

Merkezi Bulgaristan’dadır Savoy viski fiyatları 2024 yılda ne kadar oldu diye merak eden ziyaretçilerimiz için biraz araştırma yaptık. Kaynaklarımızdan aldığımız bilgilere göre şu anki 35, 70 ve 100 Savoy Viski Fiyatı Şöyle ki;

Savoy Viski Çeşitleri Fiyatlar100 Savoy viskinin (1LT) fiyatı 360 TL75 Savoy viskisinin fiyatı240 TL35 Savoy viskisinin fiyatı195 TL

Bulgarlar tarafından üretilen Savoy viskisi, ülkemizde doğal olarak çok yüksek fiyat etiketlerine sahiptir. Bu nedenle Savoy viski 100 fiyatı Araştırma yapanlar hayal kırıklığına uğrayabilirler…

Savoy Viski İncelemeleri

İnternette yaptığımız araştırmalar sonucunda daha önce Savoy viskisini denemiş kişilerin yorumlarını sizin için bu bölümde derledik. Aşağıda, Savoy viski incelemeleri gerçek insanlar tarafından yazılmıştır.

Gece Savoy’da hayvan gibi giyiyorum ve sabah baş ağrısı yapmıyor, bu yüzden çok seviyorum.

Tek kelimeyle Savoy viskisi 10 numara diyebilirim. Tadı Red Label viskisine yakın ama bu daha iyi gibi. Bulgarlar bu işi yapıyor!

Fiyat/performans açısından çok iyi bir viski. Eğer bu incelemeyi viski severler okuyorsa, Savoy viskisini mutlaka denemelerini öneririm.

Yukarıdaki bölümde, daha önce Savoy viskisi kullanmış kişilerin yazdığı yorumları göreceksiniz. Eğer bu viskiyi daha önce denediyseniz, deneyimlerinizi yorumlar bölümünde bizimle paylaşabilirsiniz.

1 lt Bulgar Savoy viskisinin fiyatı ne kadar?

Bulgaristan’da 100 Savoy viski fiyatı 11 Euro’dur. Euro’nun şu anda 21.48 TL’den işlem gördüğünü varsayarsak Bulgaristan’da 1lt Savoy viskisinin fiyatı 231 TL’dir.

Savoy viskisi ne kadar?

Savoy viski fiyatları fiyata göre değişmektedir. 75 proof Savoy viskisi 240 TL’ye satılıyor.

Savoy viski 100 fiyatı Ne kadar?

Türkiye’de satıldı 100 cl Savoy viskinin fiyatı 360 TL. Bu fiyat verisi Mayıs 2024 itibarıyla güncellenmiş fiyat etiketidir.

İlginizi çekebilir;

5/5 – (6 oy kullanıldı.)

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*