Gazipaşa Hal Fiyatları 2024 (Günlük Fiyat Piyasası) 2024

Yeni Haber Merkezi

Gazipaşa toptan satış pazarı fiyatlarıTürkiye’de sebze ve meyve fiyatlarının belirlenmesinde oldukça etkilidir. Antalya’nın en verimli topraklara sahip bölgelerinden biridir. Ülkemizin sebze ve meyve ihtiyacının önemli bir kısmı buradan karşılanmaktadır.

Gazipaşa pazarındaki sebze ve meyve fiyatları, pazardaki fiyatların oluşumunda ciddi bir rol oynar. Satıcılar, buradan aldıkları sebze ve meyvelere karlarını ekleyerek satarlar ve böylece pazardaki fiyatları oluştururlar. Yazımızın devamında Gazipaşa toptan satış pazarı fiyatları Güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Gazipaşa Piyasa Fiyatları 2024 (Günlük Piyasa Fiyatı) 4

Gazipaşa Toptancı Pazarı Fiyatları

Gazipaşa toptan satış pazarı fiyatlarıgünlük olarak değişir. Üretilen meyve ve sebzelerin fiyatları doğrudan burada oluşur. Hatta bazı dönemlerde fiyatlar gün içinde bile değişir. Bir ürünün sabahki fiyatı ile öğleden sonraki fiyatı arasında ciddi farklar olabilir. Lafı daha fazla uzatmadan güncel fiyatlara geçelim:

Gazipaşa meyve ve sebze çeşitleriFiyatlarSalatalık6,00 TLSilor8,00 TLDikenli9,00 TLKapya11,00 TLSivri9,00 TLDolma14,00 TLKöy biberi16,00 TLÇarliston17,00 TLSivri saç20,00 TLSivri kemik20,00 TLYerli muz25,00 TLYerli muz (sarı)20,00 TLBüyük muz30,00 TLBüyük muz (sarı)32,00 TLÇilek (toplu)20,00 TLÇilek (şal)20,00 TLDomates13,00 TLÇalı fasulye25,00 TLŞeker fasulyesi25,00 TLSivri patlıcan9,00 TLBütün patlıcan15,00 TLKristal patlıcan10,00 TLKabak (siyah)8,00 TLKabak (beyaz)9,00 TL

Buradaki fiyatlar toptan satışlar için geçerlidir. Perakende satın almak mümkün değildir. Satışlar kasa ile veya ürün türüne göre farklı şekillerde yapılmaktadır.

Gazipaşa toptan satış pazarı fiyatlarıher gün duyurulmakta ve bu nedenle fiyatlar güncellenmektedir. Sizinle paylaştığımız rakamlar makalenin yayınlandığı tarih için geçerlidir. Daha sonraki dönemlerde fiyatlarda farklılıklar olabileceğini belirtmekte fayda var.

Yaz aylarında, üretim hem kolay hem de bol olduğu için tüm ürünlerin fiyatlarında önemli bir düşüş olur. Kış aylarında ise tam tersi olur ve fiyatlar yukarı doğru hareket eder.

Gazipaşa Toptancı Hal Fiyatları Nasıl Belirleniyor?

Gazipaşa toptan satış pazarı fiyatlarıHer gün 10:30 ile 11:00 arasında belirlenir. Fiyatlar Komiserler Derneği tarafından duyurulur. Listedeki bazı ürünlerin fiyatları öğleden sonra duyurulabilir. Çilek bu ürünlerden biridir.

Gazipaşa Piyasa Fiyatları 2024 (Günlük Piyasa Fiyatı) 5

Fiyatları belirlemedeki temel nokta arz ve talep dengesidir. Üreticiler ürünlerinin maliyetine belirli bir miktarda kâr eklerler. Arz düşük ve talep yüksekse kâr ve dolayısıyla fiyatlar artar. Tam tersi durumda, yani arz yüksek ve talep düşük olduğunda kâr ve fiyatlar düşer.

Fiyatları etkileyen bir diğer faktör ise ürünlerin kalitesidir. Yüksek ve düşük kaliteli ürünlerin fiyatları belirlenmez. Pazarlığa tabi olarak satılır. Pazarlık sonucunda yüksek ve düşük kaliteli ürünler için fiyatlar belirlenir.

Antalya Gazipaşa Market İletişim Bilgileri

Gazipaşa Toptan Hal fiyatlarını yerinde takip etmek ve güncel rakamları öğrenmek için doğrudan Toptan Hal Müdürlüğü ile iletişime geçebilirsiniz. Antalya Gazipaşa pazarı iletişim bilgileri Şöyle ki:

AdresGazi Mahallesi. Gazipaşa Toptancılar Hali Gazipaşa, AntalyaTelefon Numarası0 242 572 10 18Çalışma Saatleri07:00 – 19:00 (Pazar izinli)

Buradaki çalışma saatleri mevsimsel olarak değişmektedir. En güncel bilgiler için web sitemizi takip edebilir veya paylaştığımız iletişim numarasından güncel çalışma saatlerimizi öğrenebilirsiniz. Bu sayede toptan ürün alımlarınızda veya satışlarınızda çok daha doğru planlamalar yapabilirsiniz.

Gazipaşa Toptancı Halinde durum nedir?

Gazipaşa toptan pazar fiyatlarındaki piyasa durumu Türkiye ile aynı seviyede. Maalesef her geçen gün artışlar görüyoruz.

Güncel Gazipaşa toptan pazar fiyatları Sizler için konuyla ilgili bilgileri derledik. Konuyla ilgili deneyimlerinizi ve bilgilerinizi yorum yaparak bizimle paylaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir;

Kaynak: https://gazipasa.bel.tr/hal-fiyatlari-32

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*