BİM Et Fiyatları 2024 – Ücret Bilgi

Yeni Haber Merkezi

BİM et fiyatlarıTercih edilen ürünün ağırlığına ve türüne göre değişir. Paket halinde satılan et ürünlerinin fiyatları kasaplara ve diğer marketlere göre uygun sayılabilecek düzeydedir. Yazımızın devamında BİM kırmızı et fiyatları Merak ettiğiniz tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

BİM, aldığı bir karar sonucu son dönemde kırmızı et ürünleri satışına başlamıştır. Bu satışları Emin markalı ürünlerle yapmaktadır. BİM mağazalarında kuşbaşı, kıyma, sote gibi birçok et çeşidi bulunmaktadır.

BİM Et Fiyatları

BİM Et Fiyatları Ne Kadar?

BİM et fiyatları; Ürün çeşidine göre değişmektedir. Kırmızı et ürünlerinin kg başına ortalama satış fiyatı 350 TL’dir. Yağ oranı yüksek ürünlerde bu rakam 300 TL’ye düşmektedir.

Emin markası altında satılan ürünler genellikle 400 gr veya 300 gr ağırlığındaki paketlerdedir. Kasım 2024’e göre BİM et fiyatları Şöyle ki:

ÜrünFiyatEmin 400 gr %20 Yağlı Dana Kıyma120,00 TLmin 400 gr Dana Sote135,00 TLmin 400 gr Dana Kuzu Satır Köfte115,00 TLmin 400 gr Dana Kuru Köfte115,00 TLmin 400 gr Dana Tas Kebabı135,00 TLmin 300 gr Dana Kuzu Döner85,00 TLmin 400 gr Dana Kuşbaşı 125,00 TL

Buradaki rakamlar güncel fiyatlardır ve fiyat artışlarına veya kampanyalara bağlı olarak yukarı veya aşağı değişebilir. Ürünlerin fiyatlarına bakıldığında kg başına fiyatların birbirine yakın olduğu söylenebilir. Bu nedenle herhangi bir fiyat artışının veya indirimin tüm ürünleri kapsayacağını söylemek yanlış olmaz.

BİM Küp Et Yorumları ve Değerlendirmeleri

BİM küp et yorumları ve değerlendirmeleri bu ürünleri almayı düşünenler tarafından merak ediliyor. Daha önce market zincirlerinden kırmızı et almamış kişiler bu ürünlerin kalitesini öğrenmek için yapılan yorum ve değerlendirmeleri inceliyor.

İlgili ürünleri kullananların yorumlarına baktığınızda fiyatların makul seviyede olduğu açıkça vurgulanıyor. Ayrıca ürün kalitesinin beklentilerini karşıladığını belirten tüketici sayısı da bir hayli fazla. Ancak herkesin zevk konusunda farklı beklentileri olduğu için bu yorum ve değerlendirmelerin size uygun olmayabileceği ihtimalini göz önünde bulundurmalısınız.

BİM Et Fiyatları

BİM’de Kıyma Var Mı?

BİM uzun zamandır kırmızı et ürünleri satıyor. Satılan ürünler arasında %20 yağ oranına sahip kıyma da var. Şu anda yağsız kıyma satılmıyor.

BİM Et Fiyatları Neden Ucuz?

BİM mağazaları toptan fiyatlarla perakende alışveriş imkânı sunmayı hedefliyor ve bu bağlamda sadece kırmızı eti değil hemen hemen tüm ürünleri uygun fiyatlarla satışa sunuyor. Kar marjını düşük tutarak kırmızı eti uygun fiyatlarla sattıkları belirtiliyor.

2.3/5 – (3 oy kullanıldı.)

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*