Galatasaray’a Yeni Sponsor
Galatasaray, üst düzey futbol takımının forma kollarına bir yıllığına sponsor olmak için Tunç Holding ile anlaştı. İmza töreninde Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Cemal Özgörkey şunları söyledi: Galatasaray Kulübü ile Tunç Holding arasında yeni sponsorluk anlaşması imzalandı. Nef Stadı’nda düzenlenen törende üst düzey futbol takımı için forma kol sponsorluğu sözleşmesi imzalandı.
Toplantıya Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Cemal Özgörkey ve Tunç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dinçer Azaphan katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan canlı maç izle Özgörkey, “Her iki taraf için de önemli katma değer sağlayacak” dedi ve çok önemli bir anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Herkes Galatasaray markasının boyutunu biliyor. Galatasaray, kültürü ve marka değeri nedeniyle ülkenin en değerli markalarından biridir. Yakın zamanda yayınlanan anketin çok dikkate değer veriler ürettiğini düşünüyorum. Galatasaray’ın taraftar sayısı bakımından ülke çapındaki üstünlüğü belli oldu. 81 eyaletin 60’ında bir numara olmaktan hepimiz gurur duyuyoruz. Bu, tüm sponsorlar için bir gurur kaynağıydı. Galatasaray’a sponsor olmak, halkın sempatisini kazanmak demektir. Ekonomik büyümeyle birlikte Galatasaray markasının gücüyle sponsorlara yeni kapılar açmayı planlıyoruz.
Yönetim Arkamızda
Cemal Özgörkey, forma ve stadyum isim sponsorluk görüşmelerinin devam ettiğini söyledi. Yönetimimiz arkamızda çok yoğun bir dönem geçiriyor. Bir yandan tarih bizi cesaretlendiriyor. Öte yandan transferler ve amatör şubeler var. Her şey yığılmıştı. Hiçbir şey yapmak için acele etmemize gerek yok. Değerli dostum Dinçer Azaphan, çok zorladı, hızlı davrandı ve konuştuğumuz tüm konularda her şeyi doğru yapmak istiyoruz. Tek başıma sponsor olmak istemiyorum. Mevcut stadyum sponsorlukları da var. Sponsor konusunu ciddiye alıyoruz. Sponsorlarımızı uzun vadeli çözüm ortakları olarak görmek istiyoruz.
Yeni Projeler Üstünde Çalışıyoruz
Galatasaray Kulübü’nü altıncı kez desteklemekten duyduğu gururu dile getiren Dinçer Azaphan, şunları söyledi: Daha önce hiç görmediğim bir ilgi gösterdiler. Daha önce böyle bir ilgi gördüğümü hatırlamıyorum. Şirketim olarak sadece bugün değil gelecekte de yeni projelere devam etmek istiyoruz. Sadece burada kalmıyor. Kulübüm ve başkanım ne zaman isterse buradayım. Yeni yönetim ekibimiz çok iyi gidiyor ve bunun bir parçası olmaktan taraftarium24 ile gurur duyuyoruz. Yarın tekrar ihtiyaç olursa her zaman orada olacağım. Yönetimden sorumlu değilim ama dışarıdan gelen olumlu tepkileri kelimelerle ifade edemem.