Bim Ayran Fiyatı 2024 (Dost, Koli Ayran ve 200ML) 2024

Yeni Haber Merkezi

Bim ayran fiyatı Fiyat araştırması yapan tüketiciler, tıpkı geçen yıl olduğu gibi 2024’te de fiyatlar üzerine araştırma yapıyor. Ancak bu yıl BİM Paket ayran fiyatı Araştırma yapan kişi sayısı geçen yıla göre arttı. Bunun en büyük nedeni ise BİM Cam Ayran Fiyatı araştırmalar çok yapılıyor ve dost ayran tüketiciler tarafından çok seviliyor. Yazımızın geri kalanında Bim ayran fiyatlarını araştıran ziyaretçilerimiz için gerekli fiyat bilgilerini sunacağız. Sizlere bu fiyatları vermeden önce detaylı bir şekilde araştırıyoruz ve ürünün zamlardan ekonomik olarak ne kadar etkilendiğini inceledikten sonra fiyat bilgilerini sizlere sunuyoruz.

Bim Dost Ayran Fiyatı 2024

Son zamanlarda tekrar fiyat artışı olduysa, Bim mağazasına gittiğinizde herhangi bir sürprizle karşılaşmamak için öncelikle Bim ayranının fiyat etiketine bakmanızı öneririz. Son artışlardan sonra edindiğimiz bilgilere göre Bim’deki ayran fiyatları şu şekilde:

Bim AyranFiyatBİM Dost Şişe Ayran Fiyatı 21,00 TL BİM Cam Ayran Fiyat Arkadaşı7,00 TL Bim Ayran Fiyatı 2024

Son dönemde ülke genelinde her üründe olduğu gibi Bim mağazalarında da ayran fiyatları artış gösterdi. Yazımızda bu fiyat artışlarının ayran fiyatlarını nasıl etkilediği ve son fiyatların ne olduğu hakkında bilgi vereceğiz. Ayran ülke genelinde en çok tüketilen içecekler arasında yer alıyor ve özellikle yaz aylarında tüketilen vazgeçilmez ürünler arasında yer alıyor, bu da her yıl olduğu gibi 2024 yılında da oldukça rağbet gören ve tüketilen bir ürün olacağını garantiliyor. Ayrıca BİM ayranına çok yakışacağını düşündüğümüz Bim Tavuk Fiyatları içeriklerimiz ilginizi çekebilir.

Bim Ayran Fiyatı 2024 (Friend, Box Ayran ve 200ML) 3

Bim Ayran Kutusu Fiyatı 2024

BİM dostları şişe ve cam ayran fiyatlarını paylaştıktan sonra sıra geldi BİM ayran kutu fiyatı geldi. Bu kutularda 200 ml’lik 20 şişe dost ayran bulunmaktadır. Şu anda;

BİM Dost ayran kutu fiyatı Ağustos 2024 yılında 100 TL’ye satılıyor.

Ayran Fiyat Detayları

Bim mağazalarında satılan ayranın fiyatları yukarıdaki tabloda yer aldığı gibi olmakla birlikte, kutu ayran satın almak isteyen müşterilerin ödemesi gereken fiyat aralığı 50-55 TL civarındadır.

Ayran fiyatları Bim mağazalarında ve diğer marketlerde yaşanan ekonomik olumsuzluklardan etkilenmektedir. Buna göre yaşanan fiyat artışları nedeniyle ayran satın aldıktan sonra kasada bedelini ödediğinizde, ürün fiyatındaki yeni artış nedeniyle ayran fiyatındaki artıştan tekrar etkilenmemek için ayran fiyatını iyi incelemenizi öneririz. Türkiye genelinde Bim’de satılan dost ayran yaz sıcağında, lahmacun, pide ve hayır yemeklerinde tüketilmekte olup lezzeti nedeniyle her mevsimde ve her an tüketilen ürünler arasındadır.

BİM Ayran nerede üretiliyor?

BİM mağazalarında satılan ayranlar BİM’in kendi markası olan Dost ayrans’tır. Bu ayranlar BİM’in işlettiği fabrikalarda üretilmektedir.

BİM Ayran’ın son kullanma tarihi nedir?

BİM Ayran’ın son kullanma tarihi için net bir tarih bulunmamaktadır. Bu nedenle ayran satın alırken mutlaka son kullanma tarihini kontrol edin.

İlginizi çekebilir;

1.7/5 – (23 oy kullanıldı.)

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*