Bim Bebek Maması Fiyatları 2024

Yeni Haber Merkezi

Bebek sahibi olan her aile genellikle Bim bebek maması fiyatları Aileleri 2024’te düşündürüyor. Fiyat artışlarından etkilenen birçok üründe olduğu gibi fiyat artışıyla tüketicilerin merak ettiği ürünlerden biri haline geldi. Bim bebek maması sayesinde bebeğin beslenme rejimi sağlanıyor ve içerdiği besinler bebek gelişiminde önemli bir yere sahip oluyor.

Bim Bebek Maması Fiyatları 2024

Bim bebek maması, bebekler için içeriği ve sindirilebilirliği sayesinde bebeklerin bağışıklık sistemlerini güçlendirmeye yardımcı olur. 2024 yılında evde bebek sahibi olan kişilerin satın alacağı bebek maması fiyatlarını araştırdık. Sitemizdeki tüm fiyatlarda olduğu gibi Bim bebek maması fiyat tablomuzdaki miktarlar birçok yerle karşılaştırılarak piyasanın ortalama fiyatı belirlendi. Bim bebek maması fiyatları Şöyle ki:

Bebek maması Fiyatlar Bebivita Devam Sütü 500 GR 70 TL Bebivita Kavanoz Mama Çeşitleri 125 GR 480 TL Bebivita Kaşık Mama 300 GR 23,00 TL Hero Baby Sütlü İrmikli ve Pirinçli Kaşık Mama 400 GR 24,90 TL Hero Baby Kavanoz Mama 125 GR 8,25 TL Bim Bebek Maması Fiyatları 2024

Bim marketlerde aynı kalitedeki bebek mamasının markete göre daha uygun fiyata satıldığını söyleyebilsek de ekonomik açıdan bakıldığında Bim bebek maması düzenli olarak satın alınması gerektiğinden ailelerin önemli harcamalar yapmasını da gerektiriyor.

Aileler bebeklerinin damak tadına uygun ve bütçelerine yük olmayacak mamalar seçmek isterler. Bim ayrıca müşterilerine sunduğu iki marka seçeneğiyle Bebivita ve Hero Baby markalı bebek mamalarını satarak müşterilerinin taleplerini karşılamaya çalışmaktadır.

İlginizi Çekebilir: Bim Garnitür Fiyatı

Bim Bebek Maması Çeşitleri

Bim marketlerinde satılan bebek maması markaları aşağıda sizler için listelenmiştir;

markalar bim bebek maması Size en yakın Bim marketinden satın alabilirsiniz.

Bim Bebek Maması Fiyat Tahmini

Bebeklerin gelişimi için onlara yedirilen bebek maması, piyasadaki her ürün gibi fiyat artışları yaşamıştır. Hala artışlardan az ya da çok etkilenmektedir ve fiyatı artabilir. Ancak Bim, toptan ürün satın almanın avantajı ve Türkiye’deki sayılı büyük zincir marketlerden biri olması nedeniyle bebek maması tedarik etmekte ve daha uygun fiyatlarla satmaktadır. Bu nedenle, Bim bebek maması fiyatlarıPiyasadan daha uygun fiyatlara satılabilir. Ayrıca bazen Bim aktüel ürünler kataloğunda yayınlanan indirimlere bebek maması da dahil edilir. Bu indirimleri takip ederseniz bebek maması ürünlerini daha uygun fiyatlara satın almanız mümkündür.

5/5 – (1 oy kullanıldı.)

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*