Bim Ekmek Fiyatları, Hambuger ve Tost Ekmeği 2024 2024

Yeni Haber Merkezi

Son dönemdeki fiyat artışlarından sonra ziyaretçilerimizin aklından neler geçiyor? Bim ekmek fiyatları Bu içerikte bu soruya cevap veriyoruz. Bugünkü yazımızda kahvaltıda, akşam yemeğinde ve sofra kurulduğu her an tüketilen ve en çok tercih edilen zincir marketlerden biri olan ekmekten bahsedeceğiz. Bim ekmek fiyatları Hakkında bilgi vereceğiz. Yazımızda vereceğimiz tüm bilgiler günceldir. Ancak anlık fiyat artışlarına bağlı olarak vereceğimiz fiyatlar uyuşmayabilir. Bu durumu göz önünde bulundurarak sitemizden Bim ekmek fiyatları hakkında bilgi aldıktan sonra raftan ekmek alırken fiyat etiketine bakmayı unutmayın.

Bim Ekmek Fiyatları 2024

2024 itibariyle güncellendi Bim ekmek fiyatları Şöyle ki:

Bim Ekmek Fiyatlar Ekmekçik Çavdar Ekmeği 13,50 TL Ekmekçik Köy Ekmeği 17,00 TL Ekmekçik Tam Buğday Ekmeği 10,50 TL Tam Buğday Ekmeği 400 GR15,50 TLTandır Ekmeği 200 GR14TLEkmekcik Susamlı Hamburger Ekmeği 6×70 GR19,65 TLEkmekçik Hamburger Ekmeği 16,50 TL Ekmekcik Hamburger Ekmeği (küçük boy) 8,50 TL Ekmekcik Köy Ekmeği 600 GR16,25 TLEkmekçik Susamlı Hamburger Ekmeği 18,25 TL Yassı ekmek 6,50 TL Katman 13,00 TL Yufka Ekmeği 13,00 TL Yufka Ekmeği (küçük boy) 7,50 TL Lavaş 18,00 TL Lavaş (küçük boy) 8,50 TL Bim Ekmek Fiyatları 2024

Bim Tost Ekmeği Fiyatı

2024 yılı itibariyle Bim marketlerinde satılan Bim tost ekmeği fiyat listesini sizler için araştırdık.

Bim Ekmekçik 670 GR. tost ekmeği fiyatı Şu an fiyatı 11.99 TL.

Bim Hamburger Ekmeği Fiyatı

2024 yılı itibariyle Bim marketlerinde satılan Bim hamburger ekmeği fiyat listesini sizler için araştırdık. İşte güncel fiyatlar;

Bim susamlı hamburger ekmeği fiyatı 2024 yılında ise 25.25 TL’dir.

Bim marketlerden ekmek almak isteyenlerin tercih edebileceği birçok farklı ekmek çeşidi bulunmaktadır. Bazen Bim hamburger ekmeği fiyatını öğrenmek isteyen müşteriler bazen de çarşı ekmeği için fiyat araştırması yapmaktadır. Fiyat, ekmeğin içerisinde kullanılan un ve gramaja göre de değişmektedir. Bim marketlere giden bir müşteri ister hamburger için olsun ister diyette olsun kendine uygun ekmeği bulabilmektedir. Diyet yapan bir kişi ise Bim tam buğday ekmeğinin fiyatını inceledikten sonra kasiyere gerekli ücreti ödedikten sonra ihtiyacı olan ekmeği alabilmektedir.

İlginizi Çekebilir: Bim Bebek Maması Fiyatları

Diyet nedeniyle Bim hamburger ekmek fiyatı veya tam buğday ekmek fiyatı arıyor olabilirsiniz. Bunlara ek olarak tabloda listelediğimiz diğer ekmek türlerini de satın alabilirsiniz. Hangi ekmeği satın alırsanız alın, satın almadan önce mutlaka Bim ekmek fiyatları için ayrılmış bölümdeki raftaki fiyat etiketini kontrol edin. Son yıllarda dünyada yaşanan savaşlar ve korona gibi olumsuz etkiler ve ürün fiyatlarını ekonomik olarak etkileyen olaylardan sonra ürün fiyatlarındaki sürekli değişiklikler artık müşterileri şaşırtmıyor. Bu nedenle fiyatlarda ani değişiklik olabilir. Satın almadan önce fiyata son bir kez bakmayı unutmayın!

3/5 – (4 oy kullanıldı.)

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*