Bim Fıstık Ezmesi Fiyatı 2024

Yeni Haber Merkezi

Ziyaretçilerimiz tarafından Bim fıstık ezmesi fiyatı Konusu çok merak ediliyor. Fıstık ezmesi kahvaltıların en güzel ve vazgeçilmez lezzeti, hem yetişkinler hem de çocuklar için vazgeçilmez bir lezzet. Bim market zincirinin kataloglarında ara sıra yer alan farklı performanslı fıstık ezmesi, fıstık ezmeleri arasında en çok tercih edilen fıstık ezmesi çeşitlerinden biri olup katalog takip edilerek satın alınmaktadır.

Bim Fıstık Ezmesi Fiyatı 2024

Ekonomideki istikrarsızlık ve sürekli büyüme market raflarına olumsuz yansısa da Bim market ürünleri enflasyonla mücadelede en uygun fiyatları sunmaya devam ediyor. Son güncelleme Nisan 2024 Bim fıstık ezmesi Fiyatlar enflasyondan etkilense ve fiyat artışları yaşansa da, raflara yansıyan etiket fiyatları diğer marketlere göre daha caziptir. Bim marketlerinde 2 ayrı markanın Nisan 2024’te güncellenen fıstık ezmesi satılmaktadır, burada Bim’de satılan fıstık ezmesi çeşitlerini ve fiyatlarını sizler için paylaşıyoruz;

Bim Fıstık Ezmesi Çeşitleri Fiyatlar350 GR. Funny Nuts Bim Fıstık Ezmesi13,90 TL340 GR. Altın Fıstık Ezmesi17,90 TL

Bim marketlerdeki en güncel fıstık ezmesi fiyatları ve raf etiketleri Nisan 2024’te güncellendi. Bim market raflarında 2 farklı marka yer alıyor. bim fıstık ezmesi Güncel Ürünler’de zaman zaman farklı fıstık ezmesi markaları da yayınlanmaktadır. Bim’de satılan her iki markanın ürünleri de oldukça kaliteli ve titizlikle üretilmiştir. Titiz ve dikkatli çalışmaları sayesinde ürünler raflarda uzun süre tazeliğini koruyabilmektedir. Geniş ürün yelpazesine sahip olan Bim’in şekerli ve şekersiz olmak üzere 2 çeşit fıstık ezmesi bulunmaktadır.

Raf etiketi fiyatları da diğer marketlere göre daha ucuz ve ürün de oldukça kaliteli ve organik. Bim’den fıstık ezmesi aldığınızda güvenliği konusunda asla endişe etmiyorsunuz. Ayrıca kıvamı, şeker içeriği ve fıstık tadının birleşiminden ortaya çıkan vazgeçemeyeceğiniz eşsiz bir lezzet.

En güncel bim fıstık ezmesi fiyatları bunlar. Bim’in haftalık aktüel ürünlerini takip edebilir ve en çok satan performans markası şekersiz ve çikolatalı fıstık ezmesini satın almayı deneyebilirsiniz.

Bim fıstık ezmesi fiyatları ne zaman güncellendi?

Bim fıstık ezmesi fiyatlarının 2024 yılı Mayıs ayı güncel fiyat etiketi yukarıda sizlerle paylaşılmıştır.

İlginizi çekebilir;

3.7/5 – (3 oy kullanıldı.)

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*