Bim Kıyma Fiyatları 2024, Dana Kıyma 400 GR Fiyatı 2024

Yeni Haber Merkezi

Bim Kıyma FiyatlarıDeğerli ziyaretçilerimizin talepleri doğrultusunda detaylı bir araştırma sonucunda derlenerek aşağıdaki tablolara eklenmiştir. Aşağıdaki tablolarda merak ettiğiniz tüm kıyma ürünlerini inceleyebilir ve fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bim Kıyma Fiyatları 2024

Değerli ziyaretçilerimizin merak ettiği en önemli konu Bim’in sattığı kıyma fiyatları oldu. Site editörlerimiz tarafından detaylı bir araştırma sonucunda ilgili ürünler hakkında tüm bilgilere ulaştık. Bim kıyma fiyatları Detaylı olarak erişmek isterseniz aşağıdaki tabloyu inceleyebilirsiniz.

Bim Kıyma ÇeşitleriFiyatlarıBim Kıyma Fiyatı 400 Gram (Emin Marka)69,50 TLmin Dana Kuşbaşı 400 Gram72 TLmin Dana Sote 400 gr78 TLmin Dana Tas Kebabı 500 gr78 TLmin Dana & Kuzu Satır Köfte 400 gr66,50 TLmin İnegöl Köfte 400 gr66,50 TLmin Izgara Köfte 400 gr66,50 TLmin Dana Kuru Köfte 400 gr66,50 TLmin Dana Çorbası İlikli Kemik 400 gr19,50 TLBim Et Döner Fiyatı38 TL

Bim’de Satılan Kıyma Nerede Üretiliyor?

Bim’in sattığı etler yerel üreticiler tarafından satın alınıp raflara eklenmektedir. Bu nedenle Bim’in sunduğu et ürünleri, ülkemizin çeşitli bölgelerindeki besi çiftliklerinde yetiştirilen hayvanların, yasalardaki kriterlere göre belirlenen yerlerde kesilerek raflara ulaşma sürecini kapsamaktadır.

Bim Kesimhane’de Etler Nerede Satılıyor?

Bim’in sattığı tüm et, kıyma ve tavuk ürünleri, Bim adlı pazarın anlaşmalı olduğu yerel üreticilerden tedarik edilmektedir. Kesim işlemleri de pazarın yaptığı anlaşmalara göre belirlenen alanlarda yapılmaktadır. Hem kesim alanları hem de ürünlerin depolanma alanları Türkiye Cumhuriyeti’nin yürürlükteki yasalarına göre belirlenmekte ve bu kriterlere göre ayarlanmaktadır.

Bim’de Kiloyla Et Satışı Var Mı?

Diğer marketlerin aksine Bim, eti kiloyla satmaz. Bim’de satılan tüm kıyma ve etlerin ağırlıkları bilinmektedir. Ağırlıklarda herhangi bir değişiklik yapılamaz ve alışveriş yapanların kiloyla satın almaları mümkün değildir.

Bim Kıyma Fiyatları Nasıl Belirleniyor?

Bim Kıyma FiyatlarıDiğer birçok rakibe kıyasla oldukça uygun fiyatlarla sunulmaktadır. Mevcut fiyatların diğer şirketlere göre daha uygun olmasının sebebi ilgili pazarın devlet desteği alması ve ürünlerin toplu olarak satın alınması nedeniyle daha ucuz olmasıdır. Ayrıca şirketin ambalaj ve reklama fazla önem vermemesi fiyatları düşüren tek etkenlerden biridir.

Bim Kıyma Helal mi?

Bim market’te bulunan tüm et ürünleri ve kıyma ürünleri helal bir şekilde satılmakta ve sizlere sunulmaktadır. Bim’de satılan et ürünlerini gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz.

Bim 500 GR Kıyma Ne Kadar?

Bim kıyma fiyatları konumuzda, 500 GR kıymanın fiyatı şu anda markaya göre 60 TL ile 80 TL arasında değişiyor.

İlginizi çekebilir;

4/5 – (3 oy kullanıldı.)

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*