Bim Makarna Fiyatları, Cardella ve Barilla 2024

Yeni Haber Merkezi

Bim makarna fiyatları birçok müşteri tarafından sıkça aranmakta ve yeni fiyatlar sürekli olarak müşteriler tarafından takip edilmektedir. Makarna, yemek hazırlama sırasında pratik hazırlanması ve uygun fiyatı nedeniyle öğünler arasında çok tüketilen ürünlerden biridir. Raflara baktığınızda Bim makarna markalarının çok fazla çeşidi bulunmaktadır. Yüksek tüketimi ve geniş seçenek yelpazesiyle Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden biridir. Bim makarna fiyatları Aşağıda vereceğimiz tabloda verilmiştir.

Bim Makarna Fiyatları 2024

Makarnalar birçok marka alternatifiyle satışta olup, Bim, Carella gibi farklı markalara ait tüm makarna markalarının Ankara makarna müşterilerine özel makarna fiyatları şu şekildedir:

Bim Makarna Fiyatlar Cardella Spegatti 9,00 TL Cardella Uzun 9,00 TL Cardella Boncuk 9,00 TL Cardella Twist 9,00 TL Cardella Papyon 9,00 TL Makarna Venata Tagliatelle 11,50 TL Makarna Venata Rigatoni/Kalem Makarna 11,50 TL Makarna Venata Burgu 11,50 TL Makarna Venata Kelebek 11,50 TL Paaasta Venata Spegetti 11,5 0 TLBarilla Twist 23,00 TL Barilla Papyon 23,00 TL Barilla Spegetti 23,00 TL Barilla Lingunie 23,00 TL Barilla Penne 23,00 TL Barilla Gnocchetti 23,00 TL Filiz Twist 14,50 TL Filiz Ravioli Makarna 14,50 TL Filiz Boncuk 14,50 TL Filiz Spagetti 14,50 TL Filiz Düz Spagetti 14.50 TL Bim Makarna Fiyatları 2024

Bim makarna fiyatları en son güncellenmiş haliyle yukarıdaki tabloda belirtildiği gibidir. Belirtilen tüm fiyatlar 500 gram makarna içindir. Bim makarna markalarıyla birlikte makarnaya sıkmak için sos satın almayı düşünüyorsanız, makarna pesto sosunu 14,75 TL’ye satın alabilirsiniz.

Bim Makarna Çeşitleri

Bim makarna fiyatları inceleme yapıldığında, Bim makarna çeşitleri Tüketiciler, her bütçeye uygun olarak satışa sunulan makarnaların yanı sıra Barilla markasına ait makarnaları da satın alabiliyor. bim uzun makarna Daha yüksek fiyatlara satın alınabilen makarnalar da var, örneğin. İşte tüm makarnalar sırayla Bim makarna çeşitleri;

Cardella Ekmecik Filiz Barilla Makarna Veneta

Yıllardır müşterilerin en çok araştırdığı makarna markalarından biri olan Ankara makarna, 2024 yılı itibarıyla Bim marketlerinde satılmayacak. Ancak tabloda sıraladığımız diğer tüm markaların satışı Bim’de devam ediyor.

Bim makarna fiyatlarını araştırdıktan sonra satın alırken son kez ürünün fiyat etiketini kontrol etmeyi unutmayın. Daha fazla BİM ürünü için de tıklayabilirsiniz.

Bim Makarna Ürünleri Helal midir?

Evet, araştırmalarımıza göre Bim’de satılan hiçbir makarna ürününde sorun yok. Market zincirindeki tüm ürünleri helal olduğundan emin olarak tüketebilirsiniz.

Bim Makarna Ürünlerinin Lezzetleri Arasında Fark Var Mı?

Detaylı incelediğinizde piyasada birden fazla marka bulunmaktadır. Her markanın kullandığı formüller ve yöntemler farklı olabilir ve özellikle pişirme süresi olmak üzere diğer tüm değerlerde markaya göre farklılıklar olabilir. Bu nedenle markalar arasında mutlaka tat farklılıkları olabilir.

5/5 – (3 oy kullanıldı.)

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*