Bim Mantı Fiyatı 2024 (Mutfağım ve Kayseri) 2024

Yeni Haber Merkezi

İnsanlar arasında çok popüler ve çok saygın Bim mantı fiyatı 2024’te ne kadar olacağını merak ediyorsanız doğru içeriktesiniz. Bu içerikte Mutfağım köftelerden oluşuyor, Kayseri mantı fiyatı ve Bim Ekmekçik Ravioli Ürünler hakkında fiyat bilgisi vereceğiz.

Bim Ravioli Fiyatı 2024

Yukarıda da belirttiğimiz gibi 2024 yılında zamla karşı karşıya kalan Bim mantı güncel fiyatlarını aşağıdaki tabloda sizlerle paylaştık;

Bim MantıFiyatBim Ekmecik 500 GR Mantı Fiyatı13,50 TLBim Mutfağım Dana 450 GR8,50 TLBim Dana Pelmeni Mantı Fiyatı 450 GR27,95 TL

Yukarıda sizinle paylaştık Bim mantı fiyatı Veriler Temmuz 2024 itibarıyla günceldir.

Bim Ravioli Fiyatı 2024 (Mutfağım ve Kayseri) 3

Bim Ravioli Çeşitleri

Bim marketlerde satılan 5 farklı mantı çeşidi bulunmaktadır. İşte Bim marketlerde satılan mantı çeşitleri;

Ekmecik, Mutfağım, Pelmeni, Kayseri mantısı, Dana mantısı,

Yukarıda listelenen Bim mantı çeşitleri tüm marketlerde aktif olarak satılmaktadır. Satın almak isterseniz en yakın Bim mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Bim Ravioli Tarifi

Bim marketlerden alabileceğiniz Dana Pelmeni Mantı tarifini sizlerle paylaşmak istedik.

500 gram kıyma 2 su bardağı un 2 yumurta Yarım su bardağı su 1 adet iri soğan (rendelenmiş) 2 diş sarımsak (ezilmiş) Tuz, karabiber (isteğe bağlı) 2 yemek kaşığı tereyağı 1 su bardağı yoğurt 2 diş sarımsak (ezilmiş) 1 yemek kaşığı pul biber 1 yemek kaşığı nane Tuz

Sığır etli pelmeni mantı nasıl yapılır:

Öncelikle mantı hamurunu hazırlamak için unu bir karıştırma kabına alın. Ortasına çukur açın. Yumurtaları çukura kırın ve suyu ekleyin. Yavaş yavaş karıştırarak hamuru yoğurun. Hamur kulak memesi kıvamına gelince yoğurmayı bırakın. Üzerini nemli bir bezle örtün ve 30 dakika dinlendirin. Bu arada mantı iç harcını hazırlamak için bir tavada tereyağını eritin. Rendelenmiş soğanı ve ezilmiş sarımsağı ekleyip pembeleşene kadar kavurun. Kavrulan soğan ve sarımsağa kıymayı ekleyin. Kıyma suyunu bırakıp çekene kadar kısık ateşte kavurun. Tuz ve karabiber ekleyip baharatlayın. Dinlenen hamuru unlanmış bir tezgahta incecik açın. Küçük kareler kesin. Her bir karenin ortasına hazırladığınız kıymalı harcı koyup kenarlarını birleştirerek küçük paketler yapın. Bir tencerede bol tuzlu su kaynatın. Mantıları kaynayan suya ekleyip 5-6 dakika haşlayın. Mantılar su yüzüne çıktıktan sonra bir süzgece alın. Başka bir tencerede tereyağını eritin. Ezilmiş sarımsak, kırmızı pul biber ve nane ekleyerek sosu hazırlayın. Mantıyı bu sosla karıştırın. Yoğurdu bir servis tabağına yayın ve mantıyı üstüne koyun. İsteğe bağlı olarak üstüne tereyağı ve kırmızı pul biber gezdirebilirsiniz.

Bim mantı son kullanma tarihi nedir?

Bim marketlerde satılan mantı ürünlerinin son kullanma tarihi genelde 1 yıl sonrasına ait olsa da yine de satın alırken ambalaj üzerinde yazan son kullanma tarihini kontrol etmenizi öneririz.

Bim mantı fiyatı ne zaman arttı?

Bim mantı fiyatları en son haziran ayında artırılmıştı. Yukarıda sizinle paylaşılan fiyat verisi güncel artırılmış fiyat verisidir.

İlginizi çekebilir;

4.7/5 – (4 oy kullanıldı.)

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*