Bim Nutella Fiyatı (750 GR, 630 GR ve 400 GR) 2024

Yeni Haber Merkezi

Bim Nutella fiyatıkalitesi ve lezzetiyle ön plandadır. Günümüzde alım gücünün azalmasıyla birlikte birçok kişi Nutella ve diğer çikolata markalarında ekonomik alışveriş yapabilmek için indirimleri takip etmeyi tercih ediyor. BİM bu konuda birçok kahvaltılık çikolata çeşidini ekonomik fiyatlarla sunduğu için bu indirimleri takip ederek kolayca alışveriş yapabilirsiniz.

Birçok farklı çikolata markasının yer aldığı ürünümüzün her biri kahvaltılık çikolata olarak sunuluyor, lezzetli olmasının yanı sıra belirli tarihlerde ekonomik fiyatlarla da sunuluyor. Bim Nutella fiyat 2024 Konuyu yakından takip edip diğer kahvaltılık çikolataların fiyatlarını da takip ederek satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bim Nutella Fiyat 2024

Bim Nutella fiyat Birçok farklı marka ve milimetre ile sunularak kolayca satın alınabilen ekonomik ürünlerdir. En uygun BİM Nutella fiyatını takip ederek satın alma işlemi yapabilirsiniz. İşte güncel artışlardan sonraki güncel durum Bim Nutella fiyatları;

Bim Nutella ÇeşitleriFiyatlarBim Nutella fındık kreması kakao 830 GR.29,25 TLNutella 750 GR. Kakao Fındık Kreması94,14 TLNutella 630 GR. Kakao Fındık Kreması Fiyatı84,90 TLTorku Banada Kakaolu Fındık Kreması 1000 GR.29,90 TLPeripella kakaolu fındık kreması 400 GR.9,95 TLPeripella duo sütlü kakaolu fındık kreması 500 GR.9,95 TLPatiswiss Fıstık Kreması 320 GR.59,50 TLGürsoy fındık ezmesi 320 GR.19.90 TLSayley kakaolu fındık kreması 500 GR.10,45 TL

Bu markaların her biri BİM’de uygun fiyatlarla müşterilere sunulan sıklıkla tercih edilen kahvaltılık çikolatalar arasındadır. Hem Nutella hem de diğer markalar BİM’de sürekli olarak uygun fiyatlarla satışa sunulan ürünlerdir. Alışveriş yapmak istiyorsanız, Bim’deki bu 2024 güncel fiyatlarıyla istediğiniz markayı kolayca satın alabilirsiniz.

Bim’de Güncel Kahvaltılık Çikolata Fiyatları

BİM’de güncel kahvaltılık çikolata fiyatlarını takip ederek Nutella ve Sayley Diğer markalarda olduğu gibi her zaman indirimli alışveriş yapabilirsiniz. Kahvaltılık çikolata fiyatları BİM’de uygun fiyatlarla sunulmakta olup birçok kişinin alım gücüne uygun şekilde sunulmaktadır. Güncel kahvaltılık çikolata fiyatları markaya veya grama göre değişiklik gösterebilir. Bu fiyatları takip ederek zevkinize ve bütçenize hitap eden çikolatayı BİM’den kolayca satın alabilirsiniz. Sürekli olarak indirimli ve uygun fiyatlarla sunulan BİM kahvaltılık çikolataları da lezzeti nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir.

750 gram Nutella ne kadardır?

Son fiyat artışlarından sonra 750 gr. Nutella’nın güncel fiyatı 94,14 TL‘yön.

Bim’de 630 gr. Nutella ne kadar?

Bim marketler 630 gr. Nutella kakao fındık ezmesi fiyatı 84,90 TL‘yön.

Bim Nutella fiyatları güncel mi?

Bim marketlerde satışta olan Nutella fiyatları Mayıs 2024 itibariyle güncel fiyatlardır. Ekonomimizde yaşanan sıkıntılardan dolayı fiyatlar anlık olarak yükselip düşebilir.

İlginizi çekebilir;

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*