Bim Ped Fiyatları 2024 (Molped, Scarlett Ped Fiyatı) 2024

Yeni Haber Merkezi

Bim ped fiyatı Kadınların adet dönemlerinde vazgeçilmez ve temel bir ihtiyaçtır. Bim, her türlü ürün çeşidi ve ürünlerindeki çeşitlilik, hem kaliteli hem de uygun fiyatlarla en çok tercih edilen marketlerden biridir.

Bim Pad Fiyatı 2024

En son 2024 Bim ped fiyatıı son güncelleme nisan ayındaydı. Bim’de çoğunlukla scarlett ve molped ürünleri bulunsa da orkid, kotex ve lal gibi farklı markaların ürünleri de bulunabiliyor. Ayrıca haftalık aktüel ürünlerde de farklı markaların ürünleri bulunabiliyor. Bunun için haftalık Bim aktüel ürünlerini takip edebilirsiniz. En güncel Bim ped çeşitlerini ve fiyatlarını sizler için hazırladık.

Bim Pad ÇeşitleriFiyatlar14’lü Paket Scarlett Ultra Gece Hijyenik Pedleri29,00 TL20’li Scarlett Ultra Normal Hijyenik Ped27,00 TLOrkid Platinium Hijyenik Ped44,50 TLKotex 10-12 Adet Hijyenik Ped42,25 TL10 Adet Lal Hijyenik Ped Çeşitleri18,50 TL30’lu Bim Molped Fiyatı Günlük Defter31,50 TL20’s Scarlett Tek Sarma Günlük Pedler19,50 TL

Bim Scarlett Ped Fiyatı

Bim scarlett ped fiyatları Konuyla ilgili merak edenler için ayrıca belirtmek istedik. Bim marketlerinde Scarlett ve Molped markaları ağırlıklı olarak günlük ped olarak karşımıza çıkmaktadır. Scarlett Bim’in kendi markası olduğu için gündüz, gece ve ultra olmak üzere her türlü çeşidi bulunmaktadır. En güncel Scarlett ped ürün çeşitleri ve fiyatları şu şekildedir:

Bim Scarlett Ped ÇeşitleriFiyatlarScarlett 14 Ultra Gece Hijyenik Pedleri27,00 TLScarlett 20’li Ultra Normal Hijyenik Ped27,00 TLScarlett 20’li Paket Tek Sarma Günlük Pedler19,50 TL

Bim Lal pedler de Bim’in kendi markalı ürünüdür. Bim’de satılan Lal markalı pedler hem ucuzdur hem de en çok tercih edilen ürünler arasındadır. Lal markalı ped çeşitleri 8.50 TL’den satılmaktadır. Bim’de bulunan tüm ped fiyatları en güncel ped fiyatlarıdır. Tüm Bim mağazalarında aynı fiyatlardan satılmaktadır.

Özellikle 2024 yılında artan enflasyon nedeniyle Bim’den ped almak isteyen kullanıcılar fiyat araştırmalarını sürdürüyor. Ekonominin oldukça hızlı ve dengesiz ilerlediği son günlerde Bim ped fiyatlarını merak edenler detaylı olarak paylaşacağımız Bim ped çeşitleri ve fiyatları sayesinde market alışverişlerini rahatlıkla yapabilecekler.

Bim Pad Markaları

Bim marketlerde satılan ped markalarını merak eden kullanıcılarımız Bim ped markaları/çeşitleri şeklinde araştırma yaptıkları için bu konuya değinmek istedik. İşte Bim ped çeşitleri;

Scarlett Orkid Kodex Lal Molped

Evinize en yakın Bim marketlerinden markalarını satın alabilirsiniz.

Bim günlük ped fiyatı ne kadar?

Bim’de satılan günlük ped fiyatlarını merak eden ziyaretçilerimiz için Bim günlük ped fiyatı Ayrıca sizinle paylaşmak istedik. Bim markette satılıyor 30 adet Molped Günlük Ped’in fiyatı 31,50 TL’dir.

Bim pad fiyatı güncel mi?

Bim marketlerde satılan ve bu konuda sitemizde fiyat verisi paylaştığımız Bim ped fiyatları Mayıs 2024 itibariyle güncel verilerdir.

Scarlett pedleri hangi pazarda satılıyor?

Scarlett pedlerin hangi pazarda satıldığını merak ediyorsanız, tek bir cevap var. Scarlett pedler Bim marketlerde satılıyor.

Bim’in pedi iyi mi?

Bim marketlerde satılan pedler hakkında genel kullanıcı yorumlarını incelediğimizde iyi olduğu söyleniyor. En iyi sonuç alıp denemek.

İlginizi çekebilir;

5/5 – (5 oy kullanıldı.)

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*