Bim Salça Fiyatı 2024 (Domates, Yudum ve 5KG) 2024

Yeni Haber Merkezi

Birçok yemekle uyumu mükemmel olup, ev hanımları tarafından çokça araştırılmaktadır. Bim salça fiyatı Fiyatı ne kadar? Sorusunun cevabı bu içerikte. Özellikle 5kg Bim salça ve sip salça fiyatları çok merak edildiği için tüm detaylar bu içerikte.

Bim Salça Fiyatı 2024

Patates ve çorbaya çok yakışan ve yemek yapmayı sevenlerin merak ettiği Bim salçasının 2024 yılı fiyatı ne kadar diye merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Aşağıda sizler için güncel bilgileri bulabilirsiniz. domates salçası fiyatları paylaştık.

Bim Domates Salçası ÇeşitleriFiyatBim Yurdum Domates Salçası fiyatı 1 KG44,50 TLTukaş Domates Salçası 700 GR59,90 TLHomeland Domates Salçası 5 KG129,90 TLTat Domates Salçası 830 GR44,50 TL

Yukarıda paylaştığımız gibi Bim salça fiyatları Haziran 2024 itibariyle günceldir. Ülkemizdeki olaylar nedeniyle tüm fiyat bilgileri her an değişebilir. Yukarıdaki fiyatların yanlış olduğunu düşünüyorsanız yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

Bim Domates Salçası Çeşitleri

Bim marketlerde satılan salça çeşitlerini merak edenler olduğunu biliyoruz ve bu konuya değinmek istedik. İşte o markalar;

Yudum Domates Salçası Tukaş 5KG Domates Salçası

Farklı varyasyonları mevcuttur.

Bim Domates Salçası Fiyatı 2024 (Domates, Yudum ve 5KG) 3

Bim 5KG Domates Salçası Fiyatı Ne Kadar?

Bim marketlerde satılan 5KG Yudum salçanın güncel fiyatı 129,90 TL.

Bim salçasının helal sertifikası var mı?

Evet, Bim marketlerde satılan salçaların helal sertifikası var.

İlginizi çekebilir;

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*