Bim Un Fiyatı (2 KG, 5KG ve Buğday Unu) 2024

Yeni Haber Merkezi

Tüketiciler evde bulunması gereken vazgeçilmez ürünlerden biri olan un için düzenli olarak Bim un fiyatını araştırıyor. 2024 yılı itibariyle un fiyatları en çok merak edilen ürünler arasında yer almaya devam ediyor. Müşteriler bazen Bim 2 kg un fiyatı hakkında bilgi almak isterken bazen de Bim 5 kg un fiyatı hakkında bilgi almak istiyor.

Bim Un Fiyatı 2024

Bim un fiyatları hakkında araştırma yapan müşterilerimiz için, en ucuz fiyata un satan zincir marketler arasında yer alan Bim’deki güncel un fiyatları hakkında yaptığımız detaylı araştırma sonrasında elde ettiğimiz güncel fiyat bilgisi şu şekildedir:

Bim Bir Fiyatlar 2 kg Efsane Un 25,50 TL 5 kg Efsane Un 56,50 TL 10 kg Efsane Un 102,50 TL 1 kg Söke Un 18,50 TL 2 kg Söke Un 35,50 TL 5 kg Söke Un 76,50 TL 1 kg Sinangil Un 16,95 TL 5 kg Sinangil Un 62,90 TL 5 kg Besler Un 56,90 TL 10 kg Tellioğlu Un 152,90 TL

Dünya genelinde yaşanan ekonomik kriz şüphesiz Türkiye’yi de yakından ilgilendiriyor. Bu durum Türkiye’de satılan birçok ürünün fiyatında değişikliğe neden oluyor. Bu ürünlerden biri de un. Genel olarak piyasada fiyatlar artmış olsa da Bim un fiyat araştırması yapan müşteriler piyasadan daha ucuz fiyata un satın alma imkânına sahip oluyor. Bim peynir fiyatları konusunun da ilginizi çekebileceğini düşünüyoruz.

Bim Buğday Unu Fiyatları 2024

Bu içerikte en çok sorulan soruların Bim buğday unu fiyatları hakkında olduğunu gördük. Bu nedenle güncel fiyat bilgisini sizlerle paylaşmak istedik.

Güncel 2024 Bim buğday unu fiyatı; 22,50 TLNereden satılır.

Bim, tedarik aşamasındaki organizasyonu ve toplu ürün alımı ile müşterilerine daha ucuz fiyata ürün satma imkânına sahiptir. Aynı zamanda Bim’de satılan unlar arasında seçebileceğiniz birden fazla un markası bulunmaktadır. Müşteriler bu markalar arasından bütçelerine ve damak tatlarına uygun un markasını seçebilirler.

BİM Efsane Un’un 5 kg fiyatı ne kadar?

BİM marketlerinde satılan 5 kg Efsane markalı unun güncel fiyatı 56,50 TL’dir.

Ekmek, kurabiye, yufka gibi evde tüketilen besinlerin en önemli malzemesi undur. Yaşamın devamlılığı için beslenme öğünlerinde tüketilen besinlerde hayati öneme sahip olan un için Bim 2 kg un fiyatı veya Bim 5 kg un fiyatı araması yapan müşteriler olabileceği gibi daha fazla kg un almak isteyen müşteriler de 10 kg un fiyatlarını incelemektedir.

Yazımızda anlattığımız fiyatlar indirimden sonra düşebilir veya yeni fiyat artışlarıyla artabilir. Sitemizdeki fiyatları güncel tutmaya çalışsak da anlık fiyat artışlarından haberdar olmanın en iyi yolu listemizdeki fiyatı Bim’den un aldığınız zamanki fiyat etiketiyle karşılaştırmanızdır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*