HD İskender Menü Fiyatları 2024 2024

Yeni Haber Merkezi

HD İskender menü fiyatları, İskender, sevenleri tarafından her zaman yakından takip edilen bir konu olmuştur. HD İskender, 1995 yılında başlayan yolculuğuna Türkiye’nin 50 ilinde yaklaşık 300 restoranla devam ediyor. Yazımızın devamında HD İskender fiyatı Merak ettiğiniz detaylara ulaşabilirsiniz.

HD İskender menüsü İskender, içecekler, tatlılar ve garnitürler gibi yiyecek ve içeceklerden oluşmaktadır. Yaygın olarak tercih edilmektedir. HD İskender menü fiyatları Şöyle ki:

Menü AdıFiyatİskender Menü (1 porsiyon İskender ve içecek (450 ml))200 TLİskender ve Tatlı Menüsü (1 porsiyon İskender ve Sütlaç)240 TLBanket Menüsü (1 porsiyon İskender, Kornişon Turşusu, Patates Kızartması ve İçecek (450 ml))260 TLLezzetli Menü (1 porsiyon İskender, Sütlaç ve İçecek (450 ml))260 TLÇift Lezzet Menüsü (2 adet 1 porsiyon İskender ve içecek (1 L))390 TLÇift Masa (2 adet 1 porsiyon İskender, Kornişon Turşusu, Patates Kızartması ve İçecek (1 L))420 TL

HD İskender’in müşterilerine sunduğu menülerin fiyatları aşağıdaki gibidir. Müşteri beklentilerine göre oluşturulan yeni menülerle bu listenin değişebileceğini belirtmek gerekir.

HD İskender Menü Fiyatları

HD İskender Porsiyon Fiyatları

HD İskender, isminden de anlaşılacağı üzere İskender’i ile ünlü bir markadır. HD İskender porsiyon fiyatları şu şekildedir:

1 Porsiyon İskender: 190 TL 1,5 Porsiyon İskender: 240 TL 1 Porsiyon Acılı İskender: 190 TL 1,5 Porsiyon Acılı İskender: 240 TL

HD İskender Çorbası Fiyatları

HD İskender restoranlarında çorba da bulunmaktadır. Çorbada çeşitlilik olmasa da çorba İskender’den önce çorba içmek isteyenlerin beklentileri karşılanmaktadır. HD İskender çorba fiyatları şu şekildedir:

Mercimek çorbası: 55 TL

HD İskender Salata Fiyatları

İskender ile birlikte en çok talep edilen yiyecek salatadır. HD İskender restoranlarındaki salata seçenekleri şu şekildedir:

Mevsim Salatası: 110 TL Hellim Salatası: 140 TL

HD İskender Yan Lezzet Fiyatları

İskenderin yanında garnitürler de tercih edilebilir. Garnitür fiyatları ise şu şekildedir:

Turşu Kornişon: 40 TL Patates Kızartması: 55 TL Patates Kızartması + Turşu Kornişon: 70 TL Yoğurt: 30 TL HD İskender Menü Fiyatları 2024 4

HD İskender Tatlısı Fiyatları

Tatlı fiyatları şu şekilde:

Paylaşılan rakamların enflasyon ve benzeri etkenlere bağlı olarak ileride değişebileceği dikkate alınmalıdır.

1 porsiyon İskender ne kadar?

HD İskender restoranlarında 1 porsiyon İskender 190 TL. 1,5 porsiyon İskender fiyatı ise 240 TL.

Tercih edilecek menüye göre içerik değişmektedir. Menüler İskender, garnitürler, tatlılar ve içecek seçeneklerinden oluşmaktadır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*