Scotch Blue Viski Fiyatı 2024

Yeni Haber Merkezi

Scotch Blue viskisi son zamanlarda diğer içki fiyatlarına göre daha uygun olması sebebiyle birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Asıl üretim ülkesi İskoçya olan Scotch Blue viskisinin 1494 yılından beri İskoç mirasının bir parçası olduğu söyleniyor. Çok fazla beklemeden 2024 yılında Scotch Blue viski fiyatının ne kadar olduğunu paylaşalım.

Scotch Blue Viski Fiyatı 2024

Scotch Blue viskisinin fiyatı maalesef Türkiye’de tüm ürünlerde olduğu gibi artmıştır. Bu nedenle diğer alkol fiyatlarına göre daha az arttığı için insanlar tarafından araştırılmaktadır. İşte güncel Scotch Blue viski fiyatları;

Scotch Blue Viski ÇeşitleriFiyat35’lik Scotch Blue420,00 TL70’lik Scotch Blue660,00 TL100’lük Scotch Blue900,00 TL

Yukarıda sizlerle paylaştığımız Scotch Blue viski fiyat verileri Temmuz 2024 itibariyle güncel fiyatlardır. Fiyatlarda bir hata olduğunu düşünüyorsanız çekinmeden yorum kısmından belirtebilirsiniz.

Scotch Blue’yu üretmek için en yüksek kaliteli tahıl ve maltlanmış arpa ürünleri dikkatlice seçilir ve üretilir. Bu viskinin üretiminde doğal yayla kaynak suyu kullanılır.

Scotch Blue Viski Üretimi

İskoçya’da üretilen Scotch Blue viskisinin üretimi, onu keyifle tüketenler için büyük bir merak konusudur. İşte üretimden satışa kadar tüm aşamalar;

Tahıl ve arpanın hazırlanması, Maltlama, Ezme, Fermantasyon veya mayalama, Damıtma ve Olgunlaştırma

Scotch Blue viskisi olgunlaştırıldıktan sonra bir süre fıçılarda bekletilir ve ardından satışa sunulur.

İlginizi çekebilir;

3.9/5 – (28 oy kullanıldı.)

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*