Spotify Zaman Kapsülü 2024 2024

Yeni Haber Merkezi

Spotify, Time Capsule uygulama güncellemesini son sürümüyle kullanıcılarına getirdi. Bu özelliği kullanmak için cihazınızdaki Spotify uygulamanızı güncellemeniz gerekir. Şu anda dinlediğiniz bir şarkı veya müzik, bir yıl sonra gönderilecek bir özete kaydedilir. Şu anda dinlediğiniz şarkılar, 2024’te oluşturulacak bir çalma listesine kilitlenir.

Zaman kapsülü sayesinde, takipçilerinizin 2024’te tekrar dinlemesi için o an popüler olan şarkıları bir çalma listesinde yayınlayabilirsiniz. Spotify hesabınızdaki yüksek takipçi sayısı, oluşturulan çalma listesinin dinlenme sayısına bağlı olarak para kazanmanızı da sağlayacaktır. Bu geliri artırmak için gerçek kullanıcılardan oluşan bir çalma listesi oluşturabilirsiniz. Spotify dinlemeleri satın al Paketleri Popigram.com’dan 34.99 TL’den başlayan fiyatlarla satın alabilirsiniz. Zaman kapsülünün avantajları:

2024 çalma listenizi güncel popüler şarkılarla belirleyin. Zaman kapsülüyle dinleyici oranlarınızı artırın. Takipçilerinizin en çok etkileşim kurduğu şarkıları zaman kapsülüne ekleyin.

Spotify 2024 Time Capsule Nasıl Kullanılır?

Uygulamanızı güncelledikten sonra mobil uygulamadan zaman kapsülü bağlantısına tıklayın. Görünen seçeneklerden istediğiniz içeriği seçin. Zaman kapsülü için şişe, sakız makinesi, oyuncak ayı gibi bir sembol belirleyerek 2024’te bir zaman kapsülü oluşturabilirsiniz.

Hesabınızdaki takipçi sayısı arttıkça, reklam ve dinleme oranlarıyla para kazanmaya başlayabilirsiniz. Dinleme sayınızı artırmanın en etkili yolu, hesabınızdaki takipçi sayısını artırmaktır. Spotify takipçisi satın al Seçeneği Popigram.com üzerinden 14 TL’den başlayan fiyatlarla ve gerçek kullanıcılarla satın alabilirsiniz.

Spotify Zaman Kapsülü 2024 3

Spotify Aylık Dinleyicileri Ne Zaman Yenilenir?

Aylık dinleyici istatistikleri her gün güncellenir. Aylık dinleyici sayısının yüksek olması, hesabınızdaki takipçi sayısına ve diğer etkileşimlere bağlıdır. Popüler şarkılardan oluşturduğunuz çalma listeleri hızla geniş bir kitleye ulaşacaktır. Yeni çıkan şarkıları tanıtmak ve çalma listelerine eklemek de kazançlarınızı artıracaktır. Spotify aylık dinleyici satın al Popigram.com’dan 7,99 TL karşılığında paketlerini satın alabilir, doğal dinleyici artışıyla dinleme oranınızı hızla artırabilirsiniz.

Spotify Aylık Dinleme Oranı Nasıl Belirlenir?

Yayımlanmış müziklerin dinlenme sayısı, tüm şarkıların dinlenme sayılarının toplanmasıyla belirlenir. Dinleyicinin çevrimiçi olduğu sırada dinlediği müzik bu hesaplamaya dahil edilir. Aylık dinleyici oranını artırmak isteyen kullanıcılar, Popigram.com’daki Spotify paneline göz atabilir ve hızlı teslimat garantisiyle 7,99 TL’den başlayan fiyatlarla aylık dinleyici paketleri satın alabilirler.

İlginizi çekebilir;

5/5 – (5 oy kullanıldı.)

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*