Tiktok’ta Düet Nasıl Yapılır? 2024

Yeni Haber Merkezi

TikTok Düetlere İzin Veriyor Ne Demek?, TikTok’ta Canlı Yayın İçin Video Nasıl Hazırlanır?, TikTok’ta Video Nasıl Hazırlanır?, TikTok’ta Düet Nasıl Yapılır?

Herkese açık TikTok hesaplarında düetlere izin verilirse, iki farklı kullanıcıyla bölünmüş bir ekranda aynı anda iki video oynatılır. Bu şekilde paylaşılan videolara TikTok düet videoları denir.

Gizlilik ayarlarınızda herkese düet izni verirseniz, tüm kullanıcılar videonuzu kullanarak düet yapabilir. Sadece kendi arkadaşlarınıza açık hale getirdiyseniz, başka hiç kimse videonuzu düet için kullanamaz. Ayrıca her videonuz için ayrı ayrı izin verebilirsiniz. İstediğiniz videoları engelleyebilir ve zararlı bulmadığınız videoları kullanıma açık hale getirebilirsiniz. Size ait bir videoyla düet yapıldığında, yalnızca düeti yapan kişinin profilinde görünür, yani herhangi bir bildirim almazsınız ve profilinizde görünmez. Başkasının videosuyla düet yapacaksanız, videonun üzerindeki “paylaş” butonuna tıklamalı ve ardından altındaki “düet” seçeneğine tıklamalısınız.

Düet videolarının beğeni sayıları içeriğe oranla oldukça yüksektir ve takipçi sayınızın artmasına yardımcı olacaktır.

Tiktok’ta Düet Nasıl Yapılır? 3

Dahası Tiktok beğenileri satın al Bayigram üzerinden gerçek hesaplardan beğeni satın alma seçeneği ile takipçi etkileşiminizi daha hızlı artırabilirsiniz.

TikTok’ta Düetlere İzin Verilmesi Ne Anlama Geliyor?

Kullanıcıların izin vermediği videolarla düet yapmak imkansızdır. İzin vermiş olmaları gerekir. Kullanıcı düet yapmak isteyen kişinin “düet isteğine” izin verirse düet yapmak mümkündür. Duo videoları içerik ve ilgi açısından daha fazla kullanıcı tarafından beğenilir. Beğeni sayısı takipçi sayısını artıracak ve canlı yayın açıp hediyelerle para kazanmanızı sağlayacaktır. Tiktok beğenilerini ucuza satın al Bayigram.com’da 4,99 TL’den başlayan paketlerle sunuluyor.

TikTok’ta Canlı Video Nasıl Yapılır?

Uygulamaya girip kamera kısmındaki “canlı yayına geç” butonuna basarak yayını başlatmanız gerekmektedir. Canlı yayını açmadan önce bir başlık da seçmeniz gerekmektedir.

TikTok’ta Video Nasıl Hazırlanır?

Ana sayfadaki + sembolüne tıklayarak video kaydetmeye başlayabilir veya videonuzu kaydetmek için kameradaki kırmızı düğmeyi etkinleştirebilirsiniz. Videonuzun konusu ve özgünlüğü takipçi sayınızı artıracaktır. Böylece kazanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca Tiktok türkçe beğeni satın al Paketler ve takipçi paketleri gibi birçok içeriği bünyesinde barındıran Bayigram.com ile para kazanmanızı sağlayacak hizmetlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir;

5/5 – (5 oy kullanıldı.)

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*