Uygun Fiyata Office 365 Nereden Satın Alınır? 2024

Yeni Haber Merkezi

Office 365 satın alın, Microsoft tarafından geliştirilen Office programlarını sorunsuz ve yasal olarak kullanmanızı sağlar. Üstelik özel fiyatıyla kullanıcılar bütçelerini zorlamadan bu fırsatı yakalayabilirler.

Office 365 Nedir?

Office 365, Microsoft’un Office programlarını içeren uygun fiyatlı bir pakettir. Pakette Word, Excel, Power Point ve One Note gibi popüler programlar yer almaktadır. Sınırsız kullanım ve güncellemeler sunan Office 365, dünya çapında en çok tercih edilen seçeneklerden biri olarak öne çıkmaktadır.

Office 365, geleneksel programlardan farklı olarak kullanıcılarına bulut desteği de sağlar. Bulut özellikleri sayesinde internet erişimi olan her türlü cihazda rahatlıkla çalışır. Bu açıdan kullanıcılara büyük bir konfor sağlar. Ayrıca kurulum kolaylığı, güvenlik ve ekip çalışmasına uygunluk gibi farklı özelliklere de sahiptir.

Office 365’i Uygun Fiyata Nereden Satın Alabilirsiniz? 3

Office 365 Nasıl Satın Alınır?

Office 365 satın al Bu programı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Söz konusu programı satın almak çok kolaydır. Ancak burada satın alınan şeyin programın kendisi değil, lisansı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü programın kendisine Microsoft’un web sitesi üzerinden çevrimiçi veya çevrimdışı olarak erişilebilir.

Satın alma işleminin ardından kullanıcılar, sağladıkları e-posta adreslerine e-posta, parola ve kurulum bilgileri alırlar. Bu bilgilerle program kayıtlı bir şekilde kurulur ve kullanılır. Office 365 satın almak yalnızca birkaç dakika süren bir işlemdir.

Satın alınan program Windows ve Mac işletim sistemli cihazlarda çalışır. Seçilen seçeneğe bağlı olarak birden fazla bilgisayara kurulum yapmak da mümkündür.

Office 365 Fiyatları

Office 365 satın al Bu programın nasıl yapıldığı kadar fiyatı da merak ediliyor. Ülkemizde Office programlarının astronomik fiyatları bazı kullanıcıları güvenli olmayan yasadışı program seçeneğine itti. Ancak uygun fiyatıyla Office 365 bu riskli ve yasadışı kullanımı gereksiz kılacak.

Office 365 lisans fiyatları70 TL ile 150 TL arasında değişmektedir. Güvenilir ve uygun fiyatlı sitelerde rakam 70-90 TL civarındadır. Bu bağlamda fiyatların son derece uygun olduğunu söylemek yanlış olmaz.

SEO Lisansı’ndan ofis lisansını sadece 69.99 TL’ye satın alabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için https://seolisans.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

BIM HP Dizüstü Bilgisayar Fiyatı

Yerel Cep Telefonu Fiyatları

Motor Revizyon Fiyatları

4.7/5 – (3 oy kullanıldı.)

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*