Yılbaşı BİM Hindi Fiyatları 2024

Yeni Haber Merkezi

BİM Yılbaşı Hindi Fiyatları, Bunlar özellikle Yeni Yıl civarında ilgi çeken konulardır. Yıl boyunca farklı hindi eti ürünleri satılsa da Yeni Yıl döneminde hindi talebi artar ve bu da fiyatlar hakkında merak uyandırır.

BİM Türkiye Yılbaşı Fiyatları Ne Kadar?

BİM zincir mağazalarında farklı hindi eti ürünleri satılmaktadır. Şirketin kendi politikalarına göre bu ürünlere yeni ürünler eklenebilir veya bazı ürünler satıştan kaldırılabilir. Bu nedenle BİM’deki hindi ürünleri çeşitlerinin önemli ölçüde farklılık gösterebileceği unutulmamalıdır.

BİM hindi fiyatlarıTercih edilen ürüne ve döneme göre değişiklik göstermektedir. Kasım 2024 itibarıyla BİM mağazalarında satışa sunulan hindi ürünlerinin fiyatları şu şekildedir:

Izgara Hindi: 50 TL Hindi Baget: 40 TL

Bu ürünler farklı markalar altında satılabilir. Fiyatlar markaya göre değişiklik gösterebilir.

BIM Türkiye Fiyatları

BİM Tüm Hindi Fiyatları

BİM yıl boyunca bütün hindi satmaz. Avrupa ve gelişmiş ülkelerde hindi etine talep yüksek olsa da ülkemizde durum biraz farklıdır. Düşük talep nedeniyle BİM ve diğer mağazalar Yılbaşı döneminde sadece bütün hindi satar. Bu dönemde satılmayan ürünler sonraki dönemlerde de satılmaya devam eder ancak yeni ürün getirilmez.

Tüm hindiler yalnızca belirli dönemlerde satıldığından, fiyatlar da ilgili dönemlerde belirlenir. Ancak diğer ürünlere dayanarak, BİM bütün hindi fiyatı Yaklaşık 60 TL civarında olacaktır. Buradaki rakam kg başı fiyattır ve hindi toplam ağırlığına göre fiyat belirlenecektir.

Fiyatların enflasyonist etkiler nedeniyle değişebileceği unutulmamalıdır. Ayrıca yıl başındaki yüksek talep nedeniyle fiyatların daha yüksek olma ihtimali de bulunmaktadır.

Yeni Yıl BİM Türkiye Fiyatları 4

BİM Whole Turkey nasıl?

BİM bütün hindi genel olarak beklentileri karşılıyor. Diğer beyaz et ürünleriyle aynı kalitede olduğunu söylemek yanlış olmaz.

BİM’de Hep Türkiye Mi Var?

Bütün hindi çoğunlukla Noel öncesi ve sonrası dönemde bulunabiliyor, ancak yıl boyunca başka hindi ürünlerinin de satıldığı biliniyor.

BİM Tüm Türkiye Ne Kadar?

Bir bütün hindi fiyatının kg başına 60 TL civarında olması bekleniyor. Bir bütün hindi fiyatı toplam ağırlığa göre belirleniyor. Hindi ortalama olarak 4-6 kg arasındadır.

1.7/5 – (4 oy kullanıldı.)

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*